Followers

Sunday, April 4, 2010

Massage time!!

Lepas jalan-jalan dan makan2 kat wangsa walk tetiba ghase nak g massage. So terpikir kat area platinum walk ada tempat massage. Bergegas la ako ngan carneyz ke sana.

Plan just nak amek pakej kaki sejam rm40.
Dah masuk dalam bilik gelap (cam tg wayang lak), pastu dia soh rendam kaki dalam air panas yg diletak rempah. Sambel tu di massage nya plak  bahu kita. Perghhhh walau terasa saket tapi sedap weii!!! Harus lepas ni ako try body massage lak kat sini.

Foot massage, sudahnya ke lain plak. Tak pasal2 dia suggest wat padicure. Ermmm layan je la dah memang kaki tu kena 'kemaskini' sket. Geli tapi sedap! Perghhh asyikkkkkk.....

Ghase mcm nak soh dia massage bahu ako lagi tapi x cukup masa lak. aisshhh.. Psstt Lin, so ko dtg sini jom kita kasi massage seluruh badan ..

Nota Jemari: ada geng baru syiok!

8 comments:

TokNabe said...

sambil pejam mata...seronok.hehe.. bab tapak kaki..geli.

AKO said...

hhaha tau xpe.. geli plus saket plus geli plus saket hehhe

.::WaNiE::. said...

sakit sakit sakit

tak nak

hahaa

AKO said...

hehehe sedap saket sedap saket :p

ch@ said...

bestnye kena urut ;)

AKO said...

aikk awak tu kena urut ngan tukang urut peribadi je la.. bluwekk :p

ch@ said...

ahahah, kakRet ni. org nk elak dari menyentuh topik itu. tukang urut peribadi lain kakRet. tak sama ke'best'annya. erk!

AKO said...

ni yang kasi owang jelesss nih.. nak jugaaaaa huwaaaaaaa :p