,

Massage time!!

Lepas jalan-jalan dan makan2 kat wangsa walk tetiba ghase nak g massage. So terpikir kat area platinum walk ada tempat massage. Bergegas la ako ngan carneyz ke sana.

Plan just nak amek pakej kaki sejam rm40.
Dah masuk dalam bilik gelap (cam tg wayang lak), pastu dia soh rendam kaki dalam air panas yg diletak rempah. Sambel tu di massage nya plak  bahu kita. Perghhhh walau terasa saket tapi sedap weii!!! Harus lepas ni ako try body massage lak kat sini.

Foot massage, sudahnya ke lain plak. Tak pasal2 dia suggest wat padicure. Ermmm layan je la dah memang kaki tu kena 'kemaskini' sket. Geli tapi sedap! Perghhh asyikkkkkk.....

Ghase mcm nak soh dia massage bahu ako lagi tapi x cukup masa lak. aisshhh.. Psstt Lin, so ko dtg sini jom kita kasi massage seluruh badan ..

Nota Jemari: ada geng baru syiok!
Share:

8 comments:

  1. sambil pejam mata...seronok.hehe.. bab tapak kaki..geli.

    ReplyDelete
  2. hhaha tau xpe.. geli plus saket plus geli plus saket hehhe

    ReplyDelete
  3. hehehe sedap saket sedap saket :p

    ReplyDelete
  4. aikk awak tu kena urut ngan tukang urut peribadi je la.. bluwekk :p

    ReplyDelete
  5. ahahah, kakRet ni. org nk elak dari menyentuh topik itu. tukang urut peribadi lain kakRet. tak sama ke'best'annya. erk!

    ReplyDelete
  6. ni yang kasi owang jelesss nih.. nak jugaaaaa huwaaaaaaa :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.