Followers

Sunday, April 25, 2010

MSJBOX 5th Annivesary

TAHNIAH buat sumer yang sama-sama menjayakan ulang tahun MSJBOX buat kali ke-5 semalam. Alhamdulilah majlis berjalan dengan lancar seperti yang dirancang. Seperti sedia maklum, tema untuk majlis semalam adalah HIJAU dan bila sumer nyer datang berbaju hijau, adehh ako agak konpius sket pada mula sebab klu x silap tema kedai sate tu pun kaler hijau kan?!! Muahhahah terasa macam pekerja-pekerja kat situ plak kowang sumer tu ek... ;p Walau macam mana pun tahniah la buat shai sbb dia lah majlis ni berjaya juga diadakan. Usaha tanpa jemu beliau patut BOSS msjbox kena bagi AWARD khas tuk dia nih.. :p

Nak minta maaf juga la kat kowang sebab semalam TERkurang beramas mesra ngan sumer gara-gara terpaksa jadi 'mommy angkat' kejap. TERbizi jadi 'bibik' pun iye juga. Pape pun ako tengok sume nyer tatap bergumbira. Bagusss.. memasing pandai bawa diri ye. hahaha

Sape la punya idea buat kad ucapan buat MSJBOX ni ek? hhehhehe tak tahu la mana ko nak tempek kad ucapan ni. Tapi tatap tak nak lepaskan peluang coret-coret, conteng-conteng dalam kad itu. 

Kek eskrem ni sedap la weiii... Oooo pasni leh beli dan melantak lagi. Tak puas tau berebut2 lak ngan dak eitakz and Paan.... mana aci weiiii dapat seketul kena share smp 5 orang... wkakakakaka... 

Ada juga kek kecik ye... Banyak nya kek nape x letak 5 biji kek sekaligus ek :p

Salam kenalan eita ngan paan.. Alamak paan, apa link blog awak ek? hehehe

Ni la mak si Nini... Puan Kika ngan En Hezri.. eh eh kejap mana lak gambar si nini ni ek?? Laaaa agaknya dah kena cekup dek dak ABIN kot ehehhe

Perlu ker ako terangkan tuan punya gambar ni.. aiaaaayykk ni memang slalu ober enteprem ni hahaha... ampunn Lin..... Ko hati2 tu kang tercocok lak kat mata en sabar tu.

Che CT, Cik Kiki dan Cik Dalila... ehemmmm ada owang tu dah join da club eh. Wakakka ye ye welkam to SINGLE CLUB.. Takpe chubby, nanti kak ret lantik chubby jadi setiausaha tak bertauliah eh dalam kelab kita tu. hahahhaa.. psstt chubby, SINGLE is SIMPLE tau!! *toin toin toin*

Carneyz with the kids.. Eheeemmm tengah amek aura ke tu carney oii??!!!

Mereka yang HIJAU

Ni sape yang suka men TERJAH-terjah dan tak ikut tema nih??? *sambel cekak pinggang*

Tengok muka-muka yang suka men TERJAH-TERJAH... iskkkk dah takde kojer dah ek kowang ni sumer???!!! ABIN cakap, dah la x pakai baju ikut tema tapi aikk ghoper2 nya ABIN pun baru pasan ABIN x ikut tema jugaaa.... alamakkk aunty nana lupa daa mahu inform mama ABIN soh pakai baju ijo.

Yeehaaa suker la gambar nih... Eh lin, mana anak ko ek? Oooo ko bawa 'anak tekak' je time ni hahahhaa

Letih nya bila kena jadi 'bibik' nih... erk ghase nya cukup la nak jaga 'anak tekak' yang satu ni dulu. Nak jaga 'anak betul' gurllpppp sudah sedia kah??!! erkk........ 

Rindu awak juga!! mmmuuaaaccchhhh... opsss jap jap kang ada plak yang cop kita lesbi wkakakakaka.. nak mampos arr tu kan!! :-D

Seb baek la ada gak gambar ngan kak norz ngan kak Long... Sowi la ye sibuk jadi bibik sampai x sempat nak bergambar ngan kamera sendiri.. hehehhe psstt kak norz, tengkiu eh novel tu!!

Sesi cangkung menyangkung cam kalah judi jer memasing hahhaha.. Bincang-bincang mana mahu lepak lepas tu.. Shai tengah membooking tempat melalak.



Goodies dan lucky draw tajaan en shai.. erkk ye ker???

Terima kasih sumer!!

Nota Jemari: Maaf ye gambar tak banyak sebab sibuk jadi 'bibik'

2 comments:

ch@ said...

seronoknya, kite pun pakai tema hijau pada hari yg sama, malangnya mrAbi kena terus pulang ke kampung kerana abahnya. little bit kecewa la kite...dah bersemangat mau datang weih!

PaanMFR said...

link saya ni kak.
http://mfr.jentayu.com
update! hehe