Followers

Wednesday, June 16, 2010

Aksi ABIN

Eeeeee gedik tul anak sape la nih..
Bersungguh-sungguh soh ako pakai kan spek itam tu.
Padahal ekceli tu spek itam teddy bear ako.
Seb baek la muat sket kat muka dia.

Bila dah pakai, pula tak reti nak buka.
Wah, bangga OK nak berjalan-jalan sekeliling umah pakai spek itam.
Lorrr apa hal ko nak pakai memalam spek tu ABIN ooiii...
Nanti siang, waktu panas baru la sesuai ye budak kecik..


Amboii yang ni plak, kan main lagi dia nak godek-godek 'little RED' ako.
Macam la pandai sangat nak guna lappy tu kan.
Siap lentok abesh atas katil.

Budak-budak zaman sekarang.

Nota Jemari: Cepat betul zaman berubah kan?!

9 comments:

Misdhiaz said...

memang cepat.........
rasanyan budak2 sekarang bukan cam dulu yang main polis en3, batu seremban, teng2, etc. sekarang kecik2 da pegang gadget.

rasanya ada tu xtau pun main teng2. kalo nyanyikan kat diorang lagu2 permainan masa kecik2 dulu silap2 ada yang melopong ;D

Mat Gebu said...

Ret..ko ajo abin kira duit sudah laaaaa.....

A-Y-I-E said...

Aduh...CMG suh RET kira duit.. hahahahhah

AKO @ retna said...

dhia,
setuju sangat2..
skrg ni bdk2 x berkembang tul pemandangan derang kan.. ater asek men play station ar.. PSP arr.. sumer tu just dodok je dalam umah, x kuar peluh langsung.. alahaaiii

mat,
erkk tu lagi bahaya!! ;p

AKO @ retna said...

ayie,
ako ni hari2 dok ngadap tempat org kira duit... ;)

Nina Nurziana said...

comel!

AKO @ retna said...

nina,
TQ :)

ch@ said...

haha mcm aunty dia jugak kalo dpn lappy. :D

AKO @ retna said...

ch@,
UIishh mana de sampai camtu :p