, ,

Aktiviti Makan-makan

Salam,

Burlpp kenyang nyaaa!!
Aduss tambah moncit dah nih.. ishh.. makan pil cit kit tek aun, agak-agak bole keluar balik tak segala isi pewot tadi ek?? Aiyo...

Lunch tadi kami melantak together2 kat Secret Recipe, Sogo.
Takde special ocassion, sesajo mahu makan bersama-sama.
Ala, kira besday gal membanjer kengkawan sejiwa nya.
Kawan bertkar ganti kan?!
Harap kawan nan berdua itu tatap dihati.. *chewah*

Kak een, Sri, Murshi dan Farihah,
Tak kira apa jua, ako sayang kowang sumer arhh!! *wink*

Macam-macam makanan yang kami order.
Menu kat secret recipe, takkan kowang tak tahu kan?!
Mana-mana sama ajer cuma kali nih kami cuba sesuatu yang jarang kami makan.

Dan akhir kata, terima lah kasih dan sayang hasil suapan dari seorang kakak yang bernama nazreen A. wahab. hehehe....

Ucapan khas buat kengkawan:- Sumer nya sudah SETEL, so pasni wahai kakak dan adik ako, sila jangan bercakar ayam. Nanti ako banjer kowang makan kuih cakar ayam. Tapi susah nak dapat sekarang ni, yang ada pun bulu ayam. ermm....

"Ketika sahabat menjadi seteru, ketika sahabat meninggalkan kita, ketika sahabat semakin menjauh.. sedarlah itu proses menuju kematangan"...
(Lin, ako pinjam ayat ko ni ek! TQ mmuaacchh)
 
Nota Jemari: Klu kowang masam-masam muka, nanti ako x de kawan nak senyum sokmo!! Tak pasal-pasal ako yang bertambah sengal!!! iskk.....
Share:

7 comments:

  1. kak enn sayang ret jugak...anyway..naper kat ejaan nama tu..n dan w tak dibesarkan?? farihah ooo farihah..kita mana ada gaduh kan...ret ni...bikin kontroversi je...

    ReplyDelete
  2. ken,
    Of course eating is such a FUN activities hehehe

    kak een,
    memang saja nak kasi alert A titik tu hehehehe .. ala org cakap cakar ayam arr bukan gaduh.. iskk pangg kang bluwekk laarriiiiii :p

    ReplyDelete
  3. ret..
    aku pun syng ko gak..huhuhu
    tima acih sbb belanjer makan yer..
    smg pjg umur murah rezeki,

    kiter mn ader gadoh2 kan?klu gadoh pun, gadoh2 manja jer..hehehe


    **sri**

    ReplyDelete
  4. ye ye sri.. tochee gaak....
    kita gado ngengada jer haahah :p

    ReplyDelete
  5. sob..sob..sob..sedih arr..
    Kak een, ret ni mmg nakal tau..suka provok lebih2. mana ada gaduh?? cakar ayam pun tak de..kita cuma mencari chemistry kann?? akhirnya jumpa pun..sayang kak een..hehehe. psstt..sayang ko jugak ret. hehehe

    ReplyDelete
  6. farihah,
    ako tahu ako tahu, kowang ni suka kan men cakar cakar rimau :p

    huh i jeles u... i pun nak join men gak huhu :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.