, ,

Babai, Anis!

Makan lagi!!
Opss kali ni bukan makan FREE yer, kali ni makan kena la bayar sendiri.
Makan-makan perpisahan buat si Anis.
Perkenalan bermula ketika kami sama-sama menyertai teater muzikal sempena ulangtahun ke-50 pada makan malam BNM tahun lepas.

Singkat saja perkenalan kami iaitu selama 2 bulan bergabung tenaga menjalani latihan bersama. Namun, ako hargai persahabatan yang singkat ini.


Masih terbayang-bayang lagi saat-saat indah bersama mereka.

Mungkin beliau mencari sesuatu kelainan di luar sana. Bak kata owang, jauh perjalanan, luas pemandang. Pengalaman yang baru, ako pasti!!
Apa pun yang dicari, teman lama dilupa jangan.

Sebahagian daripada mereka yang masih mengingati antara satu sama lain.

kredit gambar to Janet

Nota Jemari: Mungkinkah ada kedua kali nya??
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.