,

Nasi ayam kampung

Makan FREE lagi.. burlpp!!
Kali ni makan FREE sempena penat-lelah bekerja tuk menjayakan family day tempoh hari.
Atas keperihatinan pengerusi kelab 'welfarefund' JASM, beliau telah bermurah hati untuk memblanjer kami sumer tengahari tadi.

Tempat yang dipilih adalah di gerai nasi ayam kampung area velodrum, Cheras.
Dah setahun rasanya tak melantak kat sana.
Rupanya ada gak perubahan ek tempat nih.
Dah ada bangunan baru plak kat sebelah tempat makan yang lama.
Mungkin bagi kowang yang nakkan suasana sejuk beraircon, boleh try melantak kat dalam bangunan itu.
Bagi yang masih rindukan suasana melantak di bawah pokok, masih boleh meneruskan tradisi seperti itu lagi.

Kedatangan kami agak lewat sket.
Namun masih sempat join sama-sama melantak.

Amboiii pelbagai lauk-pauk.
Ayam kampung nya kureng umpphh sket kerna telah dihidang awal-awal.
Dah sejuk la kiranya. Klu makan time panas2 lagi marbeles gitu.

Model promote ayam kampung...
opssssss ya ampun kengkawan..... :p

Gambar minah ni yang dah takde nak kontrol2 ayu lagi..
Ya ampun Sriiiiiiiii *bluwekk*

Disudahi dengan muka mereka yang dalam kekenyangan.. Alhamdulilah!

Tukang banjer pakai tudung merah.
Tengkiu kak farina!
Tahun depan leh banjer lagi.. erkk gurlpp..
*sengih*

Nota Jemari: kenyang lagi
Share:

9 comments:

  1. gigih betul akak baju merah dalam gambar last tu gigit nasi.

    haahhaha...

    ReplyDelete
  2. syoknye makan bawah pokok..penuh ek org

    ReplyDelete
  3. stingRay,
    hhehe dia mmg makan dengan bersemangat sekali ;-)

    wanie,
    aha mmg sentiasa je penuh ngan orang, nak2 time waktu lunch :-)

    ReplyDelete
  4. salam ziarah..me blogwalking...nice blog :) sedapnya mkn2 :)

    ReplyDelete
  5. katanya ayam golek yg tergolek sedap ada di sini. ye ke? dak opis mate dari OU ni ke BTR cari ayam golek. time kite berpantang pulak tu...adeiii!

    ReplyDelete
  6. alamak tang ayam golek tak tau la plak.. sbb kitorang sllau gi sana sebab nak makan ayam kampung je pun :p

    ReplyDelete
  7. x penah smpi area ni... lgpon x berapa terer sgt cheras ni, tau jln nk ke sana je hehee

    ReplyDelete
  8. masy,
    ehehhe senang jer dekat2 ngan HUKM gitu :)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.