Followers

Wednesday, June 30, 2010

FreshLook Illuminate Promotion

Posto!
Posto!

Erkkk sape pulak yang bagi? Memang tak ingat langsung pasal surat yang satu nih. Bila dibuka, oo baru la teringat. Kisahnya, kawan nan satu nih yang beriyer-iyer soh daftarkan diri tuk promosi tersebut. Promosi contact lense gitu. Aritu kawan masuk kat website ni dan isi pape yang patut pastu arini dapat la sepasang 'mata' baru.



Alamak jangan ditanya ako pape pasal 'mata' nih. Ako bukan nya reti sangat pasal bende-bende melakat dalam mata nih. Pape pun, ako memang suker tengok 'mata' nih tapi nak pakai, ermm erkk cam x sesuai la kan.

Hope kawan ako tu suka la ye dapat pakai 'mata' baru.

Nota Jemari: Sape lagi tak tolong kawan kalau bukan kawan tu sendiri...

8 comments:

.::WaNiE::. said...

uiks hang tak pakai :p

mekchu said...

ada isi borang jugak.. tp apsal ntah x smpe2 lagik.. bermata bundar lah anak omak lopeh ni...

AKO @ retna said...

wanie,
hhahaha ekceli buatkan utk kawan.. so dia dapat la yg my stock punya..

mekcu,
psstt kita x pakai contact lense arr ;) kita guna mata original heheh

MUMMYAR said...

retna camner akak nk dpt ni?nk gak try..hehhe...nk fill up any form ke?

cronixsoul said...

hehe.. da dapat aritu.. sape yg tak daftar memang rugi le..

AKO @ retna said...

tu la aritu masuk website ni ada plak borang, ni dah takde.. gaknya dah tutup kot...

cronix,\
ooo mmg dah x leh daftar lg ye?!

ch@ said...

ingat kakRet yg nak pakai. haha. mengancam dgn kurung merah tu...

AKO @ retna said...

ch@,
aiyo... kurung merah mana ek? pssttt ala mata kita original ok lagi... kang pakai terus x nampak lak kang ehhe :p