,

FreshLook Illuminate Promotion

Posto!
Posto!

Erkkk sape pulak yang bagi? Memang tak ingat langsung pasal surat yang satu nih. Bila dibuka, oo baru la teringat. Kisahnya, kawan nan satu nih yang beriyer-iyer soh daftarkan diri tuk promosi tersebut. Promosi contact lense gitu. Aritu kawan masuk kat website ni dan isi pape yang patut pastu arini dapat la sepasang 'mata' baru.



Alamak jangan ditanya ako pape pasal 'mata' nih. Ako bukan nya reti sangat pasal bende-bende melakat dalam mata nih. Pape pun, ako memang suker tengok 'mata' nih tapi nak pakai, ermm erkk cam x sesuai la kan.

Hope kawan ako tu suka la ye dapat pakai 'mata' baru.

Nota Jemari: Sape lagi tak tolong kawan kalau bukan kawan tu sendiri...
Share:

8 comments:

  1. ada isi borang jugak.. tp apsal ntah x smpe2 lagik.. bermata bundar lah anak omak lopeh ni...

    ReplyDelete
  2. wanie,
    hhahaha ekceli buatkan utk kawan.. so dia dapat la yg my stock punya..

    mekcu,
    psstt kita x pakai contact lense arr ;) kita guna mata original heheh

    ReplyDelete
  3. retna camner akak nk dpt ni?nk gak try..hehhe...nk fill up any form ke?

    ReplyDelete
  4. hehe.. da dapat aritu.. sape yg tak daftar memang rugi le..

    ReplyDelete
  5. tu la aritu masuk website ni ada plak borang, ni dah takde.. gaknya dah tutup kot...

    cronix,\
    ooo mmg dah x leh daftar lg ye?!

    ReplyDelete
  6. ingat kakRet yg nak pakai. haha. mengancam dgn kurung merah tu...

    ReplyDelete
  7. ch@,
    aiyo... kurung merah mana ek? pssttt ala mata kita original ok lagi... kang pakai terus x nampak lak kang ehhe :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.