,

"Inilah 'KAKAK' saya!"


Kisahnya...
"Ini lah KAKAK saya!"

Kan before ni dia asek sebut 'kakak'.. 'kakak',, ermm ghope2nya dalam gambar tu la 'kakak' dia. Cissss!! Mati-mati ako ingat kan dia sebut kakak tu merujuk kepada AKO.

Takpe la ABIN oii.. janji ko tahu bezakan yang mana satu kakak yang mana satu 'makcik'..
Dan yang paling ako suka, ABIN dah pandai sebut 'AUNTY'!!
pastu dia sengih haahaha.. so sweet ngan muka nakal dia tu,
yeehaaaaaaa......

Nota Jemari: bila agaknya ABIN nak ada adik ek? lalalalaa.....
Share:

2 comments:

  1. bukanla kakRet, bila la auntyRet nak ada suami ye. haha! barula abin ada kawan nnt ;)

    ReplyDelete
  2. hahhaha ceh.. aunty nana kena tgu abin dapat adik dl hahaha

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.