Followers

Saturday, June 19, 2010

Majlis Perkahwinan - Bertandang

Penat!
Alhamdulilah selesai juga akhirnya majlis perkahwinan adik yang satu ini.
Letih yang amat. Kaki tangan dah kejung dibuatnya.
Lega bila semuanya dah selesai.

Tema hijau menjadi pilihan.
Bila la tema merah akan muncul ek? :p

Thanks to kak een, kak zie, ija, shida dan keluarga derang sebab sudi datang memeriahkan majlis :-)
Alamak takde plak gambar ija ngan shida.. Pape pun hope pasni kita leh wat gathering balik tau. pstt kowang shida pun dah masuk keje balik mgu depan.. *wink*

Thanks to Jun, Karni dan shai atas kesudian melantak siang tadi. Tak lupa juga buat kak norz sekeluarga. Akhirnya sudi juga akak sampai ke umah saya.. Buat uncle deri, amboii lama tak dengar citer-citer uncle hehhe.. bz ker tuh :p

Kek kawen ako tempah dari cik Aishah aka Chik. Sedap ok kek dia, chocolate moist!! *mampos la mengemuk je dah nih* Pada kowang yang nak try tempah, boleh la contact aishah sendiri 013-6366616 or bioleh view kat website kek dia. Tengok kek, adehh naik muak dibuatnya. Dari semalam sampai ini hari asek menghadap kek jer. 

Last but not least, Selamat Pengantin Baru buat Firdaus & Faizah.

Nota Jemari: Next pelisss........

7 comments:

CT Delima said...

Sori lah Ret, k.ct xdpt nk memeriahkan majlis kat rumah Ret tadi. Apapun terima kasih atas berkat yang diberi tadi. Dah makan pun lepas sampai kat rumah kul 11.45malam... ekekeke.

Kalau nak merasa tema "MERAH" meh lah dtg umah... hehehe

TeacherNunu said...

waaa bestnyee..tingin nak makan nsi minyak

AKO @ retna said...

kak ct,
wah ni yg mmg gedik nak dtg nih tapi ntah bila la ek :p

nurul,
hehehe beli je kat kedai :p

ch@ said...

pujukan tak berhasil la kakRet, tak cukup lentok gaknya, kena lentok cam Kenet ngn Polo sisLin, huhu! sungguh jeles tema hijo ini :(

AKO @ retna said...

ch@,
hehehhe xpe maybe next time k ;)

Tok Bond said...

Aku tak puas ati.....Cheese Tart tadakkkkk!!!!!!!!!!........

AKO @ retna said...

oitt cheese tart tgu ako kawen je arr :p