, ,

Beginilah nasib....

Memalam buta dok merenung nasib nan satu. Dibawah cahaya lampu neon di tepi jalan, bertenggek seorang gadis sambel memerhati keadaan yang sunyi sepi di situ... Memikirkan apakah nasib yang bakal dihadapi malam itu?!

Ku tengok kanan, ku tengok kiri.
Tiada siapa dapat ku panggil untuk membantu.
Ku pandang situ, ku pandang sana, "ermm alaaahaaii tayar, kenapa malam itu ko buat hal lagi?????"

Dan sekali lagi tayar berwarna kuning itu ku gunakan sebagai ganti diri sementara waktu.
Semalam petang masuk workshop, dan bukan kebocoran tapi kemoskelan.. hehee... Tiub butang tayar plak yang rosak.. issk... m0skel sungguh!!

Tulun tulun! Minta-minta jangan ada yang buat hal lagi dalam masa terdekat.

Nota Jemari: Akhirnyaa gaji sudah masuk!! Yeehaa tapi separuh sudah selesai bayar hutang.. s0b s0b
Share:

2 comments:

  1. Salam Retna.
    cian nyer tayar pancit.. at last sapa tulun tukar tayar pancit tu? wat sendrik ker? waah, kalau buat sendrik nak tabik spring nih.. hihi..

    ReplyDelete
  2. eee x de la nak buat sendiri, harus panggil penyelamat juga tlg tukarkan hehehe...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.