Followers

Wednesday, July 14, 2010

Dulu monitor, sekarang TV pulak..

Yuhuuu....
Kat opis ako ni sana sini dok sibuk cari 'COP'.. Ye la nak dapat lucky draw la katakan.. Tapi citer pasal tu ako hold dulu. Kena kasi kumpul maklumat dan isi-isi penting, baru syiok nak share ngan kowang.

Dalam dok sibuk tak lekat kat department, alih-alih datang plak owang dari JHP bawa satu kotak besar. WOW! Memasing dah excited. Apa tak nya, department ako dapat TV flat screen. Dengar-dengar permintaan nak dapatkan tv ni dari tahun lepas lagi. So, kiranya permintaan kami telah diLULUSkan oleh lembaga atasan la kan. Yahooooooooo!!

Ok ok nampak gaya tahun ni kita kasi minta astro beyond plak la ye. So harap-harap tahun depan dapat diLULUSkan juga!! *wink*


Bersungguh-sungguh org JHP membuat kejer.. Eh jap, ako lupa. Mamat ni JHP ker JIT ek? Ke korporat or HR? muahahahha sudah, ni supplier dari mana lak nih? ISkk... lantak arr janji dapat bende baru!!

Kesian tibi lama kat opis ni.
Adeh... mentang-mentang memasing dah dapat bende baru, so yang lama tolak tepi je la ye.


Taadaaaaaa... akhirnya sudah terpasang tibi baru di situ.
Weii... sape mahu rasmi kan nih??
Astro??
Yeah.... we want ASTRO!!!
muahhahhaa... demand nya sekor-sekor...
lalalalalalaa....

See see, sape kata opis ako x best?!! Ni yang buat ako tambah saaaaayaaaaanggg kat opis ako nih..
Tengkiuuuu.....

Nota Jemari: Dari monitor besar, terus dapat tibi lagi besar!

6 comments:

mekchu said...

cpt pasang astro.. boss tu saje luluskan lepas wc kan.. kalo tak korang layan tv je kat opis..

.::WaNiE::. said...

weeeee


indahnya dunia mu

ada keje kosong?


ngahahahaha

ch@ said...

fuiyooo...kakRet nanti kita email resume. kehkehkeh.

Anonymous said...

wahh..bestnyaaa..baru 2 hari aku tak masuk opis..dah macam2 jadi?? pstt dah rasmi ke tv tu?? ke nak tggu aku?? hehehe

Anonymous said...

alamak..lupa nak inform..aku daa farihah

AKO @ retna said...

mekcu,
haha... ala tb ada pun x sempat nya nak buka.. buka pun time2 budget, baru la sume berkerumun tgk tb ..

wanie,
ada ada, kasi htr je resume.. :p

ch@,
opcoct... iskk htr resume kat HR department arr... dept kita bkn handle bahagian recruit staff :p

fariha,
ako mmg tahu ko pun.. :p