Followers

Monday, July 19, 2010

Load gambar, server rejected. WHY??? WHY???

Kenapa? Kenapa? Kenapa?
Why? Why? Why?

Dari jumaat lepas ako nak loading gambar masuk ke blogger nih tapi tak lepas-lepas..
Katanya 'server rejected'...

Aiyoo... apasal ek? Nak kata album gambar dalam picasa dah penuh, erkk tapi klu guna 'blogger draft' bukan unlimited ker boleh load gambar????

alahaaaiiii apsal plak jadi camni nih???

Anyone know???

Nota Jemari: Need help pelissssssssss

6 comments:

kakchik said...

kakchik pun hadapi masalah yang sama walhal guna blogger draft jugak. terpaksalah masuk picasa dan upload. byk keje pulak jadinya.

AKO @ retna said...

oo kakchik pun hadapi masalah yg sama yer..
iskkk... leceh arr kan.. adehh nmpk gaya lama arr nk hapdet entry2 bergambar nih.. huhu

mekchu said...

ohh.. mebbe korang nye technical dah set limit or else.. sbb tak jd lak kat mekchu..

AKO @ retna said...

mekcu,
technical set limit??? ermm apo bondo eh tu?? Kat ane lak nak adjust nih???
adehh.....

.::WaNiE::. said...

i know that i dont know

miahahahahha

AKO @ retna said...

wanie,
aiyaakkk... huhu...why why why :p