, ,

Load gambar, server rejected. WHY??? WHY???

Kenapa? Kenapa? Kenapa?
Why? Why? Why?

Dari jumaat lepas ako nak loading gambar masuk ke blogger nih tapi tak lepas-lepas..
Katanya 'server rejected'...

Aiyoo... apasal ek? Nak kata album gambar dalam picasa dah penuh, erkk tapi klu guna 'blogger draft' bukan unlimited ker boleh load gambar????

alahaaaiiii apsal plak jadi camni nih???

Anyone know???

Nota Jemari: Need help pelissssssssss
Share:

6 comments:

  1. kakchik pun hadapi masalah yang sama walhal guna blogger draft jugak. terpaksalah masuk picasa dan upload. byk keje pulak jadinya.

    ReplyDelete
  2. oo kakchik pun hadapi masalah yg sama yer..
    iskkk... leceh arr kan.. adehh nmpk gaya lama arr nk hapdet entry2 bergambar nih.. huhu

    ReplyDelete
  3. ohh.. mebbe korang nye technical dah set limit or else.. sbb tak jd lak kat mekchu..

    ReplyDelete
  4. mekcu,
    technical set limit??? ermm apo bondo eh tu?? Kat ane lak nak adjust nih???
    adehh.....

    ReplyDelete
  5. i know that i dont know

    miahahahahha

    ReplyDelete
  6. wanie,
    aiyaakkk... huhu...why why why :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.