Followers

Tuesday, July 6, 2010

What happen to our comments?????

~alahaaii anak0mak..:.

Eh, mana pigi komen-komen dari kowang???
Rasanya ada la 2, 3 komen yang ako dah reply tapi tak appear pun.
Ha sudah, takkan ko pun maj0ks sebab ako maj0k ngan streamyx????

Aiyooo blogger oo blogger... blogspot oo blogspot, apa sudah jadi???

Nota Jemari: Aiyaaakkk bertambah kurang m00d ..

10 comments:

kenwooi said...

usually got glitch.. takes a moment to recover i guess =)

zati said...

huhu
rasernyee blogspot ada masalah kot sebab tadi ada bace entry mempunyai masalah yang same huhu

i punye komen tak boleh appear walaupon dah di publishhh huhu, nape jadi camnie ntah

AKO @ retna said...

zati,
tu laa.. seb baek komen leh baca thru email... klu tak, konpom x tahu ada org tglkan komen kan.. ;)

MUMMYAR said...

retna ai pun sama nape tah x appear....hangin tol

AKO @ retna said...

tu arr mummy, peliknyaaa sumer komen x kuar,..

sonata anak kancil said...

yeahhh...betul macam ade peroblem jugak la...ade letak komen...tak appear pun!!! okey try - try...

sonata anak kancil said...

saya dah letak komen tadi....hilang!

sonata anak kancil said...

wooow ade pulak!!!

sonata anak kancil said...

keluar ke tak ni???

AKO @ retna said...

ok komen is back to normal ;-)