,

What happen to our comments?????

~alahaaii anak0mak..:.

Eh, mana pigi komen-komen dari kowang???
Rasanya ada la 2, 3 komen yang ako dah reply tapi tak appear pun.
Ha sudah, takkan ko pun maj0ks sebab ako maj0k ngan streamyx????

Aiyooo blogger oo blogger... blogspot oo blogspot, apa sudah jadi???

Nota Jemari: Aiyaaakkk bertambah kurang m00d ..
Share:

10 comments:

  1. usually got glitch.. takes a moment to recover i guess =)

    ReplyDelete
  2. huhu
    rasernyee blogspot ada masalah kot sebab tadi ada bace entry mempunyai masalah yang same huhu

    i punye komen tak boleh appear walaupon dah di publishhh huhu, nape jadi camnie ntah

    ReplyDelete
  3. zati,
    tu laa.. seb baek komen leh baca thru email... klu tak, konpom x tahu ada org tglkan komen kan.. ;)

    ReplyDelete
  4. retna ai pun sama nape tah x appear....hangin tol

    ReplyDelete
  5. tu arr mummy, peliknyaaa sumer komen x kuar,..

    ReplyDelete
  6. yeahhh...betul macam ade peroblem jugak la...ade letak komen...tak appear pun!!! okey try - try...

    ReplyDelete
  7. saya dah letak komen tadi....hilang!

    ReplyDelete
  8. ok komen is back to normal ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.