,

Catatan Ramadhan : Hari Kedua

Salam untuk hari yang kedua.

Alhamdulilah masih ada rezeki dan panjang umur untuk berpuasa lagi tahun ni.
Sahur masih lagi keseorangan.
Hari ni ako makan nasi dan sambal telur.
Berat sket dari semalam.
Bukan leh makan banyak2 sangat pun.

Sahur kali ni ako kekeurangan susu.
Slalu ako memerlukan susu di pagi hari untuk menambahkan lagi tenaga yang ada. Takpe, mungkin lain kali ako prefer bersahur dengan susu dan cornflakes sahaja.

Berbuka?
Ermmm rasa nya lebih kurang mcm semalam.

Selamat Menjalani ibadah puasa hari kedua.

Nota Jemari: Alamak... cane terlupa nak minum air tadi nih????
Share:

4 comments:

  1. kekeke awak nak susu? mai mai kita bg susu, bru smlm beli 4 kotak besar anelene tue..hehehe

    ReplyDelete
  2. wah sedap nya susu ANLENE.. nak! nak! nak! :p

    ReplyDelete
  3. kita tak lalu la nak minum susu...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.