,

Catatan Ramadhan: Hari ke-25

Sabtu....
Wah minggu depan dah raya kan?!
Cepat plak tetiba rasa.

Sabtu,
Dah start cuti skolah ghope nyaa!!
Memasing dah excited nak bercoti raya juga.

Sabtu,
hari ni ako akan berbuka di rawang.
Berbuka bersama-sama sepupu sepapat.

Sabtu,
Dapat berita gumbira..
Tahun depan bertambah lagi ahli keluarga ako.
Yeehaaa tahun depan ABIN akan dapat adik.
Tahniah!

Sabtu,
hari untuk ako membuta slalu..
ZzzzzzzzzzzzzZzz...

Sekian.

Nota Jemari: murtabak Oo murtabak
Share:

6 comments:

  1. Tahiniah bt mak Abin dh juga congrats utk ko..halo halo.bila plk nk timang anak sendiri ni weii..hehehehee

    ReplyDelete
  2. halo halo.. hahaha jap jap ako tgh tgu 'bakal bapa' kepada anak ako muahhahaha.. :p

    ReplyDelete
  3. ako, jom masuk contest i :D

    http://biqque.blogspot.com/2010/09/photo-challenge-balik-raya-dah-ready.html

    ReplyDelete
  4. ako, takpe...janji gambar tu baru, edit la tarikh tu sendri :D

    ReplyDelete
  5. hahaha.. lain mcm lak diari puasa hari ke-25 tuh.. siikit je lagi habis dah diari ramadhan ako.. suka...

    ReplyDelete
  6. biqque,
    heehe nnt i try dan mencuba ye contest tu.. perghh berpeluh ok nak posing gaya sumer tu...

    mekcu,
    aha kan dah dah nk ghaye rupa nyaa...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.