Catatan Ramadhan: Hari ke-25

Sabtu....
Wah minggu depan dah raya kan?!
Cepat plak tetiba rasa.

Sabtu,
Dah start cuti skolah ghope nyaa!!
Memasing dah excited nak bercoti raya juga.

Sabtu,
hari ni ako akan berbuka di rawang.
Berbuka bersama-sama sepupu sepapat.

Sabtu,
Dapat berita gumbira..
Tahun depan bertambah lagi ahli keluarga ako.
Yeehaaa tahun depan ABIN akan dapat adik.
Tahniah!

Sabtu,
hari untuk ako membuta slalu..
ZzzzzzzzzzzzzZzz...

Sekian.

Nota Jemari: murtabak Oo murtabak

6 comments:

  1. Tahiniah bt mak Abin dh juga congrats utk ko..halo halo.bila plk nk timang anak sendiri ni weii..hehehehee

    ReplyDelete
  2. halo halo.. hahaha jap jap ako tgh tgu 'bakal bapa' kepada anak ako muahhahaha.. :p

    ReplyDelete
  3. ako, jom masuk contest i :D

    http://biqque.blogspot.com/2010/09/photo-challenge-balik-raya-dah-ready.html

    ReplyDelete
  4. ako, takpe...janji gambar tu baru, edit la tarikh tu sendri :D

    ReplyDelete
  5. hahaha.. lain mcm lak diari puasa hari ke-25 tuh.. siikit je lagi habis dah diari ramadhan ako.. suka...

    ReplyDelete
  6. biqque,
    heehe nnt i try dan mencuba ye contest tu.. perghh berpeluh ok nak posing gaya sumer tu...

    mekcu,
    aha kan dah dah nk ghaye rupa nyaa...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com