Followers

Saturday, September 4, 2010

Catatan Ramadhan: Hari ke-25

Sabtu....
Wah minggu depan dah raya kan?!
Cepat plak tetiba rasa.

Sabtu,
Dah start cuti skolah ghope nyaa!!
Memasing dah excited nak bercoti raya juga.

Sabtu,
hari ni ako akan berbuka di rawang.
Berbuka bersama-sama sepupu sepapat.

Sabtu,
Dapat berita gumbira..
Tahun depan bertambah lagi ahli keluarga ako.
Yeehaaa tahun depan ABIN akan dapat adik.
Tahniah!

Sabtu,
hari untuk ako membuta slalu..
ZzzzzzzzzzzzzZzz...

Sekian.

Nota Jemari: murtabak Oo murtabak

6 comments:

Sis-Lin said...

Tahiniah bt mak Abin dh juga congrats utk ko..halo halo.bila plk nk timang anak sendiri ni weii..hehehehee

AKO @ retna said...

halo halo.. hahaha jap jap ako tgh tgu 'bakal bapa' kepada anak ako muahhahaha.. :p

Biqque said...

ako, jom masuk contest i :D

http://biqque.blogspot.com/2010/09/photo-challenge-balik-raya-dah-ready.html

Biqque said...

ako, takpe...janji gambar tu baru, edit la tarikh tu sendri :D

mekchu said...

hahaha.. lain mcm lak diari puasa hari ke-25 tuh.. siikit je lagi habis dah diari ramadhan ako.. suka...

AKO @ retna said...

biqque,
heehe nnt i try dan mencuba ye contest tu.. perghh berpeluh ok nak posing gaya sumer tu...

mekcu,
aha kan dah dah nk ghaye rupa nyaa...