,

Mencari seketul ruang ...

Image uploads will be disabled for two hours due to maintenance at 5:00PM PDT Wednesday, Oct. 20th. Learn more

Entry ni takde kena mengena ngan note kat atas ni cuma bila nak update ni terperasan.. Patut la dari semalam mmg tak leh nak load gambar... Mungkin walau maintenance start arini tapi effect dia cam terasa lak dari 2 hari lepas... *itu ako yang rasa la ye....* Dan tak pasal-pasal terpaksa la KIV dulu cerita-cerita treasure hunt & juga melaka dalam sejarah ya. ;-)

OK dah stop pasal load gambar.. Ni ha nak bagi tahu.. Untuk beberapa hari, mungkin minggu, mungkin bulan , bergantung la pada keadaan semasa, ako dengan ini mengumumkan penutupan sementara account FB atas sebab-sebab peribadi. Insyallah klu ada rezeki, ada jodoh muncul la balik ako kat dalam FB ya kengkawan.

Tak ke mana-mana pun cuma tengah cari 'ruang' bersendiri sekejap.
Insyallah ada peluang ako masih akan aktif kat sini.

Nota Jemari: .. perlu 'ruang' itu ...
Share:

6 comments:

  1. wah.. penat dilanda kontroversi ehh.. tk pe, tak pe.. rehat lah.. ini mesti kes nak gi holiday nih..

    ReplyDelete
  2. iskk xde kena mengena ngan kontroversi bagai hatta nak gi holiday.. saja je pung hehehe :p

    ReplyDelete
  3. take care ret..jgn fikir negatif ok..think positif..
    semua kejadian dn hal mgkin ada hikmah di sebaliknyaa.. :)

    ReplyDelete
  4. huhu..
    berilah ruang untuk diri sendiri..

    ReplyDelete
  5. time for hibernasi =) jerebu² ni...

    ReplyDelete
  6. Lin,
    thanks awak :)

    mas,
    thanks juga insyallah

    ch@,
    ada2 je tau ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.