Mencari seketul ruang ...

Image uploads will be disabled for two hours due to maintenance at 5:00PM PDT Wednesday, Oct. 20th. Learn more

Entry ni takde kena mengena ngan note kat atas ni cuma bila nak update ni terperasan.. Patut la dari semalam mmg tak leh nak load gambar... Mungkin walau maintenance start arini tapi effect dia cam terasa lak dari 2 hari lepas... *itu ako yang rasa la ye....* Dan tak pasal-pasal terpaksa la KIV dulu cerita-cerita treasure hunt & juga melaka dalam sejarah ya. ;-)

OK dah stop pasal load gambar.. Ni ha nak bagi tahu.. Untuk beberapa hari, mungkin minggu, mungkin bulan , bergantung la pada keadaan semasa, ako dengan ini mengumumkan penutupan sementara account FB atas sebab-sebab peribadi. Insyallah klu ada rezeki, ada jodoh muncul la balik ako kat dalam FB ya kengkawan.

Tak ke mana-mana pun cuma tengah cari 'ruang' bersendiri sekejap.
Insyallah ada peluang ako masih akan aktif kat sini.

Nota Jemari: .. perlu 'ruang' itu ...

6 comments:

  1. wah.. penat dilanda kontroversi ehh.. tk pe, tak pe.. rehat lah.. ini mesti kes nak gi holiday nih..

    ReplyDelete
  2. iskk xde kena mengena ngan kontroversi bagai hatta nak gi holiday.. saja je pung hehehe :p

    ReplyDelete
  3. take care ret..jgn fikir negatif ok..think positif..
    semua kejadian dn hal mgkin ada hikmah di sebaliknyaa.. :)

    ReplyDelete
  4. huhu..
    berilah ruang untuk diri sendiri..

    ReplyDelete
  5. time for hibernasi =) jerebu² ni...

    ReplyDelete
  6. Lin,
    thanks awak :)

    mas,
    thanks juga insyallah

    ch@,
    ada2 je tau ;-)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com