,

Tudung Ekspres

Ako sure rata-rata kowang mesti pernah layan drama nih..
Pada ako drama ni memang best, lain dari yang lain!
Simple tapi ada mesej tersendiri.
I like!

Yang paling ako suka tengok bila di saat-saat 4 sekawan ni cuba nak selesaikan masalah, pasti tetiba akan muncul watak 'Mak Rok' yang ntah datang dari mana... Memula ako rasa mak rok ni cam menyibuk jer tapi bila lelama rasa klu mak rok takde cam x meriah lak drama nih. Muhahha memang berkesan sungguh la watak mak rok dalam jiwa ako. chewahhhhh...!!

Mak Rok slalu cakap, " klu terlepas satu tren, tak semestinya terlepas selamanya...tunggu aje tren yang seterusnya, pasti akan muncul!!" ..(ha lebih kurang gitu la mesej nya)

Betul juga kan, klu terlepas satu, bukan kah ada tren yang lain akan datang.
So, watpe nak risau kan ;-) Biar lambat asal selamat!!

Nota Jemari:  dah lama tak naik tren..
Share:

7 comments:

 1. tp klu kul 12 tren da da da...kena tunggu esoknya baru ada....hehehe

  ReplyDelete
 2. kak,
  hhaaha insyallah takde punya ;-)

  azkam,
  hahhaah lawak la awak ni..
  xpe tgu dengan sabar, insyallah lambat pun tatap ada gak tren.. :p

  ReplyDelete
 3. drama dia sweet dan laju, kita suka.

  ReplyDelete
 4. ch@,
  tu la kan... dia punya mesej simple je kan.. xde berat2 nak pk jalan citer... so sweet esp watak2 derang cam kena je kan ;-)

  ReplyDelete
 5. pstt...berwajah baru, bertajuk baru..tp i like ur status header.. :)
  'Hey U,No more personal Q'...

  ReplyDelete
 6. Lin,
  hehehehe sajo kan dah cakap dalam proses perubahan kot ako ni hahah :-D

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.