Followers

Sunday, October 10, 2010

Tudung Ekspres

Ako sure rata-rata kowang mesti pernah layan drama nih..
Pada ako drama ni memang best, lain dari yang lain!
Simple tapi ada mesej tersendiri.
I like!

Yang paling ako suka tengok bila di saat-saat 4 sekawan ni cuba nak selesaikan masalah, pasti tetiba akan muncul watak 'Mak Rok' yang ntah datang dari mana... Memula ako rasa mak rok ni cam menyibuk jer tapi bila lelama rasa klu mak rok takde cam x meriah lak drama nih. Muhahha memang berkesan sungguh la watak mak rok dalam jiwa ako. chewahhhhh...!!

Mak Rok slalu cakap, " klu terlepas satu tren, tak semestinya terlepas selamanya...tunggu aje tren yang seterusnya, pasti akan muncul!!" ..(ha lebih kurang gitu la mesej nya)

Betul juga kan, klu terlepas satu, bukan kah ada tren yang lain akan datang.
So, watpe nak risau kan ;-) Biar lambat asal selamat!!

Nota Jemari:  dah lama tak naik tren..

7 comments:

sonata anak kancil said...

jangan mudah putus asa...

@zk@m said...

tp klu kul 12 tren da da da...kena tunggu esoknya baru ada....hehehe

AKO @ retna said...

kak,
hhaaha insyallah takde punya ;-)

azkam,
hahhaah lawak la awak ni..
xpe tgu dengan sabar, insyallah lambat pun tatap ada gak tren.. :p

cha said...

drama dia sweet dan laju, kita suka.

AKO @ retna said...

ch@,
tu la kan... dia punya mesej simple je kan.. xde berat2 nak pk jalan citer... so sweet esp watak2 derang cam kena je kan ;-)

Sis-Lin said...

pstt...berwajah baru, bertajuk baru..tp i like ur status header.. :)
'Hey U,No more personal Q'...

AKO @ retna said...

Lin,
hehehehe sajo kan dah cakap dalam proses perubahan kot ako ni hahah :-D