AKO tetap AKO

AKO Tetap AKO | Personal Blog

Friday, February 25, 2011

Kursus kawen, erkk sah lagi tak?

Tetiba nak tanya, kursus kawen 5 tahun lepas.
Erkk masih boleh pakai lagi tak sijil tu ek?
Ye la mana la tahu, kan skrg ni dengar-dengar kursus kawen kena ada qiamulail laa.

Macam lagi strict dan advance isi kandungan kursus kawen skrg ni.

Agak-agak kowang, klu ako nak kawen, kena attend balik tak kursus tu ek??
Ye la, dulu pegi berdua dengan member je.
Memang lagi afdal klu pegi dengan bakal laki/bini.
Tapi dah pegi dulu, wajib gak ke pegi lagi???
Aishh.....malasnya!

Opocot cop cop!
Ishh jangan salah paham.
Bukan ako nak kawen dalam masa terdekat ni.
Sekadar ingin berkongsi keraguan dan kemosykelan jer.

So, sila jangan ada yang salah paham dan tanya soklan pasal kawen ye!

Nota Jemari: Konpom ada je spekulasi ni kang....

8 comments:

  1. an dgr kena qiamulail gak. nsib la time an g x de start lg. hahaha

    ReplyDelete
  2. hehee tu la akak dgr dr tahun2 yg lps hehe

    ReplyDelete
  3. rasanya seumur hidup valid.
    tapi tak tahulah kalau dah ada undang-undang baru...

    ReplyDelete
  4. ok ok noted..
    nnt tiba masa nak kena check jgk tu hehe

    ReplyDelete
  5. setakat ni masih velid utk sepanjang hidup. tapi taktau la kot ada undang-undang baru. kita pun amek masa time belajar, hahaaa gataiii.

    ReplyDelete
  6. cha,
    ye ye hehhe...
    ala kita pegi awal dl pun sbb takut pegi lambat, org ckp kena attend qiamulail lahape laaa... tu yg ada member ajak, kita join jer arr ;)

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.