Followers

Friday, February 25, 2011

Kursus kawen, erkk sah lagi tak?

Tetiba nak tanya, kursus kawen 5 tahun lepas.
Erkk masih boleh pakai lagi tak sijil tu ek?
Ye la mana la tahu, kan skrg ni dengar-dengar kursus kawen kena ada qiamulail laa.

Macam lagi strict dan advance isi kandungan kursus kawen skrg ni.

Agak-agak kowang, klu ako nak kawen, kena attend balik tak kursus tu ek??
Ye la, dulu pegi berdua dengan member je.
Memang lagi afdal klu pegi dengan bakal laki/bini.
Tapi dah pegi dulu, wajib gak ke pegi lagi???
Aishh.....malasnya!

Opocot cop cop!
Ishh jangan salah paham.
Bukan ako nak kawen dalam masa terdekat ni.
Sekadar ingin berkongsi keraguan dan kemosykelan jer.

So, sila jangan ada yang salah paham dan tanya soklan pasal kawen ye!

Nota Jemari: Konpom ada je spekulasi ni kang....

8 comments:

Azira...Nozie...Kechik said...

boleh..boleh...
sepanjang zaman...hehehe

AKO @ retna said...

ok ok noted thanks ya :)

Ann-Wardrobe said...

an dgr kena qiamulail gak. nsib la time an g x de start lg. hahaha

AKO @ retna said...

hehee tu la akak dgr dr tahun2 yg lps hehe

AdanyaKauUntukku said...

rasanya seumur hidup valid.
tapi tak tahulah kalau dah ada undang-undang baru...

AKO @ retna said...

ok ok noted..
nnt tiba masa nak kena check jgk tu hehe

ch@ said...

setakat ni masih velid utk sepanjang hidup. tapi taktau la kot ada undang-undang baru. kita pun amek masa time belajar, hahaaa gataiii.

AKO @ retna said...

cha,
ye ye hehhe...
ala kita pegi awal dl pun sbb takut pegi lambat, org ckp kena attend qiamulail lahape laaa... tu yg ada member ajak, kita join jer arr ;)