Selamat Pagi, sumer!!

Jam 7:10 pagi , sedang berada di awan biru.
Moga perjalanan pergi dan balik selamat.

Ala tak jauh ke mana pun.
Cam balik 'kampung' je gitu.
Hahahaha...

Ye ye Johor Bahru ibarat umah kedua buat ako.
Nanti kita cerita-cerita tujuan ako balik 'kampung' ni k ;-)

Nota Jemari: Selamat berhujung minggu kowang!!
Share:

3 comments:

 1. misi apa kat jb tuh... mcm naik bas je kekdahnyaaa...

  ReplyDelete
 2. aaaa akak tahu kena ret balik kampung? ada rombongan datang kann... nak intai-intai kann... :)

  ReplyDelete
 3. mekcu & kak aanas,

  sajo jer.. buhsan kat KL ;)

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.