Followers

Tuesday, April 19, 2011

Contest - MrJocko give away gifts

Glamer dah mamat ni...
Naik mencanak dah pengunjung-pengunjung ke blog dia.
Syabas bro!!

Dan sebagai menghargai pengunjung blog, dia telah berbesar hati nak bagi hadiah.
Hadiah? Perghh ako takmoh ketinggalan gak...
Agak-agak ko marah tak ek klu ako join sama?
muahahahaa.........

ah tak kira...
Nak join juga!!

Syarat-syaratnya senang jer. Meh baca meh...



1. Anda mesti ada BLOG. Buatkan satu entry, tulis sedikit komen dan pandangan anda tentang apa yang anda suka dan tak suka tentang MrJocko, Jocko Journey Blog,

2. Link kan JockoJourney blog di entry anda,

3. Komen dan letakkan link entry anda di KOMEN entry ini untuk saya lawati,

4. Pemenang berdasarkan entry mereka, cepat, pujian2 melabung (kalau ada) dan seIkhlas mungkin.

Kan, senang kan??!!

Jap jap kena komen pasal En Jocko eh?!!
Erkk.. cane ek memula ako kenal dia ni??
Sah, memang ako tak ingat.
Mungkin kenal melalui kawan atas kawan atas kawan la kot kan ;-)

Yang UTAMA ako kenal dia, sebab dia agen unit trust ako!!
Hahahah which mean memang ako TRUST abis-abisan la kat dia ni.
So far dah 2 tahun kot dia jadi agen ako dan banyak membantu ako dalam selok belok hal-hal pelaburan. *walau ako bukan la seorang pelabur yang tegar*

Pemurah!
YE la kan... Ko kan suka gak berkongsi-kongsi pengalaman, idea dan cerita.
Kira salah satu sifat pemurah juga la kan. hahahaha...

Berjaya!
Eh boleh dikira termasuk dalam kategori orang yang berjaya la juga.
Berjaya sampai boleh gi holiday merata tempat dengan hasil titik peloh yang berbaloi-baloi tu kan... Tahniah tau!! Paham, ko memang 'hotak keje'.. Gigih cari rezeki. Keep it up, bro!
Sok sok ko dah bertambah senang, leh gak ako menumpang dengo cerita-cerita terkini dan menarik dari ko!! ;-)

So, overall ako ghase, En Jocko ni adalah sangat-sangat HEBAT dari segi meluaskan empayar kerjaya dan keluarga... erkk..

Nota Jemari: kowang pun leh join sama... Jom la ke blog dia.. Gud Luck, sumer!

2 comments:

Rosmadi Shakri said...

wah!!! melangit puji ni sampai kembang kempis lubang idung aku yg tak berapa mancung ni,,, Thanks Ret

AKO @ retna said...

ahahhaa weii ako bagi kenyataan yang ASLI .... mana de puji2...

memang betul per..

itu melalui pengalaman ako berhubung dengan ko la kan hahaha