Followers

Wednesday, April 20, 2011

Cuba kowang bagitau ako

Saja nak ngetest...
Dalam 3 patah perkataan, cuba kowang cerita pasal AKO?
Maksudnya, cuba kowang describe tentang siapa ako di mata hati kowang??

Ala.. sesuka je pun...
Tapi mana tahu tetiba perkataan-perkataan kowang menarik minat kepala hotak ako nak buat sesuatu yang istimewa ker kan....

Opss tak kisah la puji ke kutuk ker, marah ke...
asal kowang leh bagi tau dengan 3 perkataan, jenis macamana ako ni kat mata kowang.

Nota Jemari: .. bila ako kurang idea...

36 comments:

SPEAKER said...

simple...single...dan kengkadang sensitip...

AdanyaKauUntukku said...

aku cabar ko?
erk

AKO @ retna said...

sepaker,
3S ek.. ooo sensitif juga ghope nya ako ni... ok ok baru sedor... TQ :)

ila,
erkk... "Aku Cabar Ko" ..
hahhahaha rindu nyaaaa ... :p

kenangan terindah musim itu.. hahaha

Shaizhar said...

Amanah
Berkerjasama
Comei
Degil
Elergi Sepi
Fantastic
Garang
Handal
I
J
Kawinkan AKO
L
Mempersona
Nakal
Orang Bank (ha ha ha)
Pandai
Q
Ramah tamah
Single
T
U. A
VROM.... VROOOM...
W
X
Y
Zzzzzzzzz

ha ha ha ha... lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

*sembunyik

AKO @ retna said...

erkkkk...................

AdanyaKauUntukku said...

ha ha ha....

3 ye...

PEMALU
SECRETIVE
FRIENDLY

AKO @ retna said...

Pemalu ek, ila.. auww.... :p

mya said...

1. kaki jalan
2. senang nak kautim
3. suka berkawan

AKO @ retna said...

alamakk 'kaki jalan' tu masih belom sehebat ko lagi hehe...

:-)

Anonymous said...

bestfriend
merah
krumania

erkkkkk?

seben0nye byk lagi.. tpi, bila sebut retna dan nakkan cuma 3 perkataan je, maka tu aje le yg
timb0l.. blurrpp! blurpp~

akuFARA?
hehehehe

Anonymous said...

ok.. itu jwpn yg tdk describe sape AKO di mata aku.. errr? hehe

ngengada
gediks
manja

ok. tepat?

hehehe
akuFARA?

AKO @ retna said...

hahaha fara,
ye ye klu ko patot nya kena letak banyak lagi tu kan.. tapi takpe ako memahami ko mmg mendengar kata :p

tq tq... cukup 3 tu ako rasa paling penting la kot yg kuar dari hati ko :p

AKO @ retna said...

fara,
ako baru je nak puji ko..

cessssss...!!

oitt psst ngada ker?? hahaha gediks ker? manja?? gurlpp...

tidaakkkkkk :p

Anonymous said...

hahaha. setalah fikir masak2..
aku rasa, jwpn di atas kurang tepat.. aku bg diri aku peluang lagi..

....

tetiba malas nk taip. aku kunci jwpn kat atas tu aje le.. hehehehe

Retna ialah seorang ... .. ..
bestfren yg best.

TQ,
akuFARA?

AKO @ retna said...

tetiba ako ghase cam nak pelookkk ko!!!!

ako tau sebab ko kan 'teddy' ako..
hahaha...

psstt dah lama x korek rehsia la ngan ko hahah :p

Anonymous said...

hehehehe.
ko le bear aku.. auuuwww.
errkkk.. ntah macammana ko lak
yg jd bear eh? bukan ke sifat bear itu harus geb0oooo?

psssttttss.. kdg2 korekan rahsia tu jarang dpt hasilnye kan? kan?
hehehe

akuFARA?

AKO @ retna said...

ye laaa ako kan bkn reti nak korek rehsia ko... huh menccikkk!!!

weii... bear ngan teddy bila digabungkan.... perghhh malathoppp!!

Anonymous said...

kebaaaaab00oooommmm!
hehehe. lama gak tak bergabung ye.

akuFARA?

AKO @ retna said...

hahaaha jeng jeng... :p

rosdiana said...

retna?

takut
doktor
gigi


(:

ch@ said...

sempoi, friendly, suka merah.

AKO @ retna said...

'akak ros',
erkk ye ye sungguh penakot dia kan...

ch@,
tengkiu awak... :)

AdanyaKauUntukku said...

ha h aha..saya suka komen puan ros...

AKO @ retna said...

erkk gurlpp.. :p ciss!

Sis-Lin said...

3 aje ye??

Single but available...:)

AKO @ retna said...

hahahaha amboiii ko :p

Azira...Nozie...Kechik said...

Banyak cerita

Happy

Peramah
;
;
;
;
;
;
;
;

Lonely (tak pasti..)

AKO @ retna said...

Lonely? ermm ada lah kot cikit2 hehehe ;-)

Azira...Nozie...Kechik said...

uiskk? Laju nyer respon..LONELY tuh rase-rase jek..sebab citer slalu takot mlm2. duduk sorang taktau buat ape...hehehe

Tambah: Manja

AKO @ retna said...

manja???
hahahaha adeh... nak kena review balik ni pangai yg satu tu..

erkk... ada ek ciri-ciri 'manja' tu??? hahaa..

ok tq ;)

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

kita tak penah ckp byk sgt, except for one day kita penah naik satu shuttle & duduk bersebelahan...

dari pemerhatian pertama saya masa sembang dgn awak.. awak ni ala2 pemalu jugak, sepatah tanya sepatah je jawab....

nampaknye saya la yg lagi byk ckp hehehe :D walaupun baru kali pertama jugak kita bersembang together2....

itu je komen saya... yg pasti senyuman awak manis... :)

AKO @ retna said...

hahaha ye ye saya agak kurang 'ramah' dan pemalu klu pertama kali bersua muka apatah lagi beradu sore..

kena slalu bertegur sape dan juga bertentang mata dan x lupa bertukar bahasa, baru la saya kurang gugup dan gementar serta hilang segala ke'malu'an dihati

...

terima kasih, senyuman manis khas untuk sumer di sana .. ;-)

MrJocko said...

RETNA - Senyum, Pok Pet, Makan

AKO @ retna said...

makan...
hahahha memang ako suker!!

nyumm nyumm!

BondaWhilea said...

Suka jalan² cari makan
Suka jalan² makan angin
Suka jalan² cuci mata

:p hihihihi

AKO @ retna said...

hhhehehe ye ye sumer nya ada kena mengena... yeehaaaa itupun klu uwang nya mencokopi ya buk.. :p