Wednesday, April 20, 2011

Cuba kowang bagitau ako

Saja nak ngetest...
Dalam 3 patah perkataan, cuba kowang cerita pasal AKO?
Maksudnya, cuba kowang describe tentang siapa ako di mata hati kowang??

Ala.. sesuka je pun...
Tapi mana tahu tetiba perkataan-perkataan kowang menarik minat kepala hotak ako nak buat sesuatu yang istimewa ker kan....

Opss tak kisah la puji ke kutuk ker, marah ke...
asal kowang leh bagi tau dengan 3 perkataan, jenis macamana ako ni kat mata kowang.

Nota Jemari: .. bila ako kurang idea...

36 comments:

  1. simple...single...dan kengkadang sensitip...

    ReplyDelete
  2. sepaker,
    3S ek.. ooo sensitif juga ghope nya ako ni... ok ok baru sedor... TQ :)

    ila,
    erkk... "Aku Cabar Ko" ..
    hahhahaha rindu nyaaaa ... :p

    kenangan terindah musim itu.. hahaha

    ReplyDelete
  3. Amanah
    Berkerjasama
    Comei
    Degil
    Elergi Sepi
    Fantastic
    Garang
    Handal
    I
    J
    Kawinkan AKO
    L
    Mempersona
    Nakal
    Orang Bank (ha ha ha)
    Pandai
    Q
    Ramah tamah
    Single
    T
    U. A
    VROM.... VROOOM...
    W
    X
    Y
    Zzzzzzzzz

    ha ha ha ha... lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    *sembunyik

    ReplyDelete
  4. ha ha ha....

    3 ye...

    PEMALU
    SECRETIVE
    FRIENDLY

    ReplyDelete
  5. 1. kaki jalan
    2. senang nak kautim
    3. suka berkawan

    ReplyDelete
  6. alamakk 'kaki jalan' tu masih belom sehebat ko lagi hehe...

    :-)

    ReplyDelete
  7. bestfriend
    merah
    krumania

    erkkkkk?

    seben0nye byk lagi.. tpi, bila sebut retna dan nakkan cuma 3 perkataan je, maka tu aje le yg
    timb0l.. blurrpp! blurpp~

    akuFARA?
    hehehehe

    ReplyDelete
  8. ok.. itu jwpn yg tdk describe sape AKO di mata aku.. errr? hehe

    ngengada
    gediks
    manja

    ok. tepat?

    hehehe
    akuFARA?

    ReplyDelete
  9. hahaha fara,
    ye ye klu ko patot nya kena letak banyak lagi tu kan.. tapi takpe ako memahami ko mmg mendengar kata :p

    tq tq... cukup 3 tu ako rasa paling penting la kot yg kuar dari hati ko :p

    ReplyDelete
  10. fara,
    ako baru je nak puji ko..

    cessssss...!!

    oitt psst ngada ker?? hahaha gediks ker? manja?? gurlpp...

    tidaakkkkkk :p

    ReplyDelete
  11. hahaha. setalah fikir masak2..
    aku rasa, jwpn di atas kurang tepat.. aku bg diri aku peluang lagi..

    ....

    tetiba malas nk taip. aku kunci jwpn kat atas tu aje le.. hehehehe

    Retna ialah seorang ... .. ..
    bestfren yg best.

    TQ,
    akuFARA?

    ReplyDelete
  12. tetiba ako ghase cam nak pelookkk ko!!!!

    ako tau sebab ko kan 'teddy' ako..
    hahaha...

    psstt dah lama x korek rehsia la ngan ko hahah :p

    ReplyDelete
  13. hehehehe.
    ko le bear aku.. auuuwww.
    errkkk.. ntah macammana ko lak
    yg jd bear eh? bukan ke sifat bear itu harus geb0oooo?

    psssttttss.. kdg2 korekan rahsia tu jarang dpt hasilnye kan? kan?
    hehehe

    akuFARA?

    ReplyDelete
  14. ye laaa ako kan bkn reti nak korek rehsia ko... huh menccikkk!!!

    weii... bear ngan teddy bila digabungkan.... perghhh malathoppp!!

    ReplyDelete
  15. kebaaaaab00oooommmm!
    hehehe. lama gak tak bergabung ye.

    akuFARA?

    ReplyDelete
  16. sempoi, friendly, suka merah.

    ReplyDelete
  17. 'akak ros',
    erkk ye ye sungguh penakot dia kan...

    ch@,
    tengkiu awak... :)

    ReplyDelete
  18. ha h aha..saya suka komen puan ros...

    ReplyDelete
  19. 3 aje ye??

    Single but available...:)

    ReplyDelete
  20. Banyak cerita

    Happy

    Peramah
    ;
    ;
    ;
    ;
    ;
    ;
    ;
    ;

    Lonely (tak pasti..)

    ReplyDelete
  21. Lonely? ermm ada lah kot cikit2 hehehe ;-)

    ReplyDelete
  22. uiskk? Laju nyer respon..LONELY tuh rase-rase jek..sebab citer slalu takot mlm2. duduk sorang taktau buat ape...hehehe

    Tambah: Manja

    ReplyDelete
  23. manja???
    hahahaha adeh... nak kena review balik ni pangai yg satu tu..

    erkk... ada ek ciri-ciri 'manja' tu??? hahaa..

    ok tq ;)

    ReplyDelete
  24. kita tak penah ckp byk sgt, except for one day kita penah naik satu shuttle & duduk bersebelahan...

    dari pemerhatian pertama saya masa sembang dgn awak.. awak ni ala2 pemalu jugak, sepatah tanya sepatah je jawab....

    nampaknye saya la yg lagi byk ckp hehehe :D walaupun baru kali pertama jugak kita bersembang together2....

    itu je komen saya... yg pasti senyuman awak manis... :)

    ReplyDelete
  25. hahaha ye ye saya agak kurang 'ramah' dan pemalu klu pertama kali bersua muka apatah lagi beradu sore..

    kena slalu bertegur sape dan juga bertentang mata dan x lupa bertukar bahasa, baru la saya kurang gugup dan gementar serta hilang segala ke'malu'an dihati

    ...

    terima kasih, senyuman manis khas untuk sumer di sana .. ;-)

    ReplyDelete
  26. RETNA - Senyum, Pok Pet, Makan

    ReplyDelete
  27. makan...
    hahahha memang ako suker!!

    nyumm nyumm!

    ReplyDelete
  28. Suka jalan² cari makan
    Suka jalan² makan angin
    Suka jalan² cuci mata

    :p hihihihi

    ReplyDelete
  29. hhhehehe ye ye sumer nya ada kena mengena... yeehaaaa itupun klu uwang nya mencokopi ya buk.. :p

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.