Followers

Friday, August 5, 2011

IKLAN PENGAMBILAN KERANI KONTRAK

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera Sahabat,


Iklan Pengambilan Kerani (Kontrak)/Admin Assistant (Contract)


Adalah dimaklumkan terdapat kekosongan bagi jawatan Kerani Tingkatan
Biasa (Pembantu Tadbir) di beberapa jabatan di UNITEN - Putrajaya dan
Muadzam.


Syarat-syarat kelayakan :


a)     Lulus Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau yang setaraf dengan
mendapat kredit dalam matapelajaran Bahasa Melayu dan lulus
matapelajaran Bahasa Inggeris dan Matematik. Untuk Sijil Terbuka SPM,
lulus sekurang-kurangnya enam (6) matapelajaran dengan kredit dalam
matapelajaran Bahasa Melayu.


b)      Umur tidak melebihi 25 tahun.


Tarikh tutup iklan adalah pada 17 Ogos 2011.


Sehubungan itu, pihak Jabatan Sumber Manusia memohon jasa baik
sahabat-sahabat  semua supaya dapat mewar-warkan pengambilan ini kepada
sahabat handai atau kaum keluarga yang berminat  dan berkelayakan untuk
mengisi kekosongan jawatan ini.


Kerjasama sahabat semua saya dahului dengan ucapan ribuan terima kasih.


Sekian, terima kasih.


Mahaizan Bt Mohd Dan
Pengurus Kanan (Sumber Manusia)
UNITEN
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Nota Jemari: Pada yang berminat, sila inform dan tinggalkan alamat email kowang. Nanti ako forwardkan borang untuk diisi. Terima kasih.

6 comments:

AdanyaKauUntukku said...

aii nak apply buleh? huhuhu

AKO @ retna said...

huhu... u x layak dah terlebih umur :p

aida-myasara said...

mcm ner nk mohon?

AKO @ retna said...

klu nak bagi alamat email, saya forward kan email yg asal ;-)

cikyatz said...

nak..nak..saya berminat..nnt emailkan borang kat saya ea.. ni emailnya(yatz_yatie@yahoo.com)
terima kasih..

AKO @ retna said...

ok jap saya forwardkan email ya :)