Terkini Asyraf Haziq

Kowang ingat tak kes sorang pelajar Malaysia yang kena rompak kat London baru-baru ni?
Kesian kan...
Tak pasal-pasal patah rahang mulut dia.
Klu tak silap semalam or 2 hari lepas dia jalani operation.
alhadmulilah sumer nya nampak berjalan dengan lancar.

Dok terbaca kat blog si kemang ni.
Ghope-ghopenya student msia tu kawan si kemang.
So, nak tahu perkembangan pelajar tu, jom masuk kat sini k.
Moga Asyraf @ Acap (panggilan kengawan dia), akan cepat sembuh.
Murah rezeki dia ye skrg ni.
Alhamdulilah.

Nota Jemari: minta dijauhkan segala bala.. AMINN

No comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com