Followers

Friday, August 12, 2011

Terkini Asyraf Haziq

Kowang ingat tak kes sorang pelajar Malaysia yang kena rompak kat London baru-baru ni?
Kesian kan...
Tak pasal-pasal patah rahang mulut dia.
Klu tak silap semalam or 2 hari lepas dia jalani operation.
alhadmulilah sumer nya nampak berjalan dengan lancar.

Dok terbaca kat blog si kemang ni.
Ghope-ghopenya student msia tu kawan si kemang.
So, nak tahu perkembangan pelajar tu, jom masuk kat sini k.
Moga Asyraf @ Acap (panggilan kengawan dia), akan cepat sembuh.
Murah rezeki dia ye skrg ni.
Alhamdulilah.

Nota Jemari: minta dijauhkan segala bala.. AMINN

No comments: