, ,

Terkini Asyraf Haziq

Kowang ingat tak kes sorang pelajar Malaysia yang kena rompak kat London baru-baru ni?
Kesian kan...
Tak pasal-pasal patah rahang mulut dia.
Klu tak silap semalam or 2 hari lepas dia jalani operation.
alhadmulilah sumer nya nampak berjalan dengan lancar.

Dok terbaca kat blog si kemang ni.
Ghope-ghopenya student msia tu kawan si kemang.
So, nak tahu perkembangan pelajar tu, jom masuk kat sini k.
Moga Asyraf @ Acap (panggilan kengawan dia), akan cepat sembuh.
Murah rezeki dia ye skrg ni.
Alhamdulilah.

Nota Jemari: minta dijauhkan segala bala.. AMINN
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.