Kurang ajor!!!!




Semalam gambar lain, hari ni gambar lain.
Siapa yang kurang ajor sangat ni, 'selongkar' FB ako n tukar gambar profile tu??!!!!!

Nota Jemari: @#$#$$^%^*&^

11 comments:

  1. aah la Ako, gambo dh btuka.. td mmg tgk lain.. huh bencinye!

    ReplyDelete
  2. aaku kurang paham sbnnrya. yg tipu tu yg skrin shot pes ke? aku rasa klu gitu elok ko repot kat fb suh dia blok akaun ko temporary. takpun ko tukar paswek

    ReplyDelete
  3. ako..
    adik aku n cousin aku dh kena jugak..fb kena hack, pastu siap hantar gambo 18sx lagi kat org...yg kesian tu cousin aku kena kutuk2 kaw2 psl gambar tu...sdgkn dia kena hack...nauzubillahiminzalik...

    ReplyDelete
  4. Ely,
    ko pun nmpk gmbar lain gak ker? erkk...

    Fatt,
    For time being, ako tukar password dulu. Klu ada lagi ermm nmpk gaya mmg kena tutup arr...

    Iemah,
    erkk ala x moh arr smp kena mcm tu.. x suker nyaaa!!

    ReplyDelete
  5. mcm tu pun boleh?

    nih yg berdebar2 ni..

    *heceh, motif nak berdebar?
    hahahkah

    ReplyDelete
  6. isk, FB kakRet kena hacks? kita pula cuak ni. erk.

    ReplyDelete
  7. aku pon penah terjadi camtu...dpt msg dr FB kata someone guna password aku dari Canada..tu yg lps tu jadi passive dgn FB ni..

    ReplyDelete
  8. Eh! Account FB awak kena godam. Sebaiknya ref FB admin.. Tkot lps ni tah gambr 'ape' pulak..

    ReplyDelete
  9. wos,
    debaran ko tang lain kot hahaha!!

    *ha ah motip ko nk debor le sangat :*

    ch@,
    tak tau arr kena hack atau x..

    shida,
    ermm... tak best betul laa.. mana2 dah x selamat..

    oeya,
    itu laa bahaya nih..

    ReplyDelete
  10. bole mtk otograf tak retna karin.. huhuhu

    ReplyDelete
  11. muleh muleh...
    kasi moncong sket pipih tu.. sign situ muleh? :p hhaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com