Followers

Thursday, January 19, 2012

Bantuan lagi!!!


Ni ha, camne plak nak add DATE kat atas tajuk entry ye?
Jenuh dah ako google.
Dapat la cari tutorial nya kat sini tapi dah try n error tak menjadi plak.

Rasa nya apa ye yang tak lengkap code html template ni??
Anyone boleh tolong??

Thanks in advance.

Nota Jemari: ..last last pakai je header cam kat atas tu...

4 comments:

Ely Hasrul said...

oo xdek dlm entry post nye options ek? canggih sgt page ko nih.. xreti aku.. sori tak mbantu lgsg haha

fatt said...

aku susah nak bagi advise sbb ko pakai template dari 3rd party. kalau pakai template blogger mmg senang nak locate button2 utk sume2 option. cuba ko bukak balik website yg ko donlod template ni. slalunya dorg ada bagi instruction...

AKO @ retna said...

Ely,
Xpe..isk mane de canggih mana pun..simple je ni

Fatt,
Laa ye ke..ok xpe nnt aku try buka blk website template...thanks ;)

Sis-Lin said...

Ret..ko letak follower ko tu kat tas mcm aku punya tu..lg cantik sikit..hehehehe

tang tu aku pun x reti..huhuhu sbb tu malasnya nk tkt template..huhuhu