,

Bantuan lagi!!!


Ni ha, camne plak nak add DATE kat atas tajuk entry ye?
Jenuh dah ako google.
Dapat la cari tutorial nya kat sini tapi dah try n error tak menjadi plak.

Rasa nya apa ye yang tak lengkap code html template ni??
Anyone boleh tolong??

Thanks in advance.

Nota Jemari: ..last last pakai je header cam kat atas tu...
Share:

4 comments:

  1. oo xdek dlm entry post nye options ek? canggih sgt page ko nih.. xreti aku.. sori tak mbantu lgsg haha

    ReplyDelete
  2. aku susah nak bagi advise sbb ko pakai template dari 3rd party. kalau pakai template blogger mmg senang nak locate button2 utk sume2 option. cuba ko bukak balik website yg ko donlod template ni. slalunya dorg ada bagi instruction...

    ReplyDelete
  3. Ely,
    Xpe..isk mane de canggih mana pun..simple je ni

    Fatt,
    Laa ye ke..ok xpe nnt aku try buka blk website template...thanks ;)

    ReplyDelete
  4. Ret..ko letak follower ko tu kat tas mcm aku punya tu..lg cantik sikit..hehehehe

    tang tu aku pun x reti..huhuhu sbb tu malasnya nk tkt template..huhuhu

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.