Demam K-Drama kembali!!!

Sebulan ako DEMAM!!!
DEMAM sebab tak dapat layan KBS.
KETAGIH sebab tak dapat tengok hero-hero pojaan hati.
Dan sebab dah tak tahan ketagihan tu, ako beralih sekejap ke maaduu.com.
Alhamdulilah, kurang sket rasa ketagih tu.
Reda sket demam yang melanda.

Dan dek sebab maaduu juga la ako telah berjumpa teman baru yang telah berjaya mencuit pandangan dan isihati diri ini.. (cheewaaahhh......!)

Ako layan BRAIN.
Dan setelah sebulan berkenalan, akhirnya dia telah menambat naluri kewanitaan ku.



Suka renungan mata nya.
Suka keEGOan nya.


Suka KARISMA kedoktoran nya.
Suka keMACHOan dan keJANTANan nya.. (erkk....)


Dan palingggg ako suka, SENYUMAN nya.

Shin Ha Gyun oppa,
sarang hae yo!!



Dan google punya goole,
ghope nya dia pernah berlakon dalam My Brother bergandingan dengan pelakon pojaan ako dulu, WON BIN....

arghhh awat x perasan dulu ni ek???!!!


Pape pun, TAHNIAH oppa, atas couple award yg dimenangi baru-baru ni.


Dan juga Grand Award 2011.
Tahniah !!!

Gambar sumer carian dari En google.

Nota Jemari: Lappppppppp u...... argghh makin ketagih lagi la ni..!!
Share:

4 comments:

  1. hambooiii demam K-drama yeee hahhaa

    ReplyDelete
  2. harus weii...
    gigil ako sehari klu x tengok... haha

    ReplyDelete
  3. Eeeeeeeee.....tak sukeeee! sebab mereka2 inilah yg bt awak lupa kat kitaaaa :p

    ReplyDelete
  4. hahahhaa...
    alahaaaiii...
    kita x lupa awak laa... cuma kita bagi ruang ingatan kat derang ni sket je... :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.