Followers

Monday, January 30, 2012

Demam K-Drama kembali!!!

Sebulan ako DEMAM!!!
DEMAM sebab tak dapat layan KBS.
KETAGIH sebab tak dapat tengok hero-hero pojaan hati.
Dan sebab dah tak tahan ketagihan tu, ako beralih sekejap ke maaduu.com.
Alhamdulilah, kurang sket rasa ketagih tu.
Reda sket demam yang melanda.

Dan dek sebab maaduu juga la ako telah berjumpa teman baru yang telah berjaya mencuit pandangan dan isihati diri ini.. (cheewaaahhh......!)

Ako layan BRAIN.
Dan setelah sebulan berkenalan, akhirnya dia telah menambat naluri kewanitaan ku.



Suka renungan mata nya.
Suka keEGOan nya.


Suka KARISMA kedoktoran nya.
Suka keMACHOan dan keJANTANan nya.. (erkk....)


Dan palingggg ako suka, SENYUMAN nya.

Shin Ha Gyun oppa,
sarang hae yo!!



Dan google punya goole,
ghope nya dia pernah berlakon dalam My Brother bergandingan dengan pelakon pojaan ako dulu, WON BIN....

arghhh awat x perasan dulu ni ek???!!!


Pape pun, TAHNIAH oppa, atas couple award yg dimenangi baru-baru ni.


Dan juga Grand Award 2011.
Tahniah !!!

Gambar sumer carian dari En google.

Nota Jemari: Lappppppppp u...... argghh makin ketagih lagi la ni..!!

4 comments:

Ely Hasrul said...

hambooiii demam K-drama yeee hahhaa

AKO @ retna said...

harus weii...
gigil ako sehari klu x tengok... haha

Sis-Lin said...

Eeeeeeeee.....tak sukeeee! sebab mereka2 inilah yg bt awak lupa kat kitaaaa :p

AKO @ retna said...

hahahhaa...
alahaaaiii...
kita x lupa awak laa... cuma kita bagi ruang ingatan kat derang ni sket je... :p