,

R.I.N.D.U

Rindu nya nak terbang ke blog kowang.
Rindu nya nak jenjalan baca entry kowang.
Rindunya nak menyembang kat blog sendiri.

Arrghh... tunggu ye, ako kehabisan waktu.
Eh, ako ketiadaan masa.
Erkk .. lebih kepada kemalasan dan juga kepenatan.


Beberapa hari ni asek balik lambat.
Tapi ako tetap pastikan ako sempat tengok ADAM & HAWA.. hehe..
Cuma bila dah lewat balik ni, kekadang sampai umah terus nak masuk tido je.

Pape pun, rindu sungguh nak berceloteh dan berkongsi entry ngan kowang.
Tunggu ye...

I'll be back!!! hehe

Nota Jemari: medical check-up .. 
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.