Bangkok Trip (1 Oct 2019) - Last Day - Ako Tetap Ako

Bangkok Trip (1 Oct 2019) - Last Day

 

Hari terakhir di Bangkok.
Flight kami dalam jam 10 pagi.
So, awal-awal kami dah sesiap nak gerak ke Airport.
Masih menggunakan khidmat klook untuk booking teksi.
Yang ni memang dari KL ako dah sesiap book.


Babai Bangkok!!!
Kakak nak balik dah.
Ntah tahun bila nak datang lagi kan.


Selesai urusan check in, jom kita cari sarapan dulu.
Satu-satu nya kioks halal di Don Mueng Airport iaitu "Au We White Coffee"
Lokasi: bersebelahan Gate 24 , International Departure.


Thai tea yang sangat sedap.


Makanan pun sama, sangat sedap juga!
Sila la cuba.
Tomyam nasi goreng.
Pedas?? Semesti nya pedas yang amat! hahaha...
Kalau takut tercirit, elakkan makan yang pedas ye.


OK selamat kembali ke tanah air.
Berakhir sudah percutian tahunan kami.
Ntah bila nak sambung lagi bercuti bersama kan SisLin?!

Sayonara.... Adios...

Nota Jemari: Kumpul duit lagi untuk trip matahari terbit... tapi bilakah ? 😅😜

2 comments:

  1. Next time kalau naka pi memana..jangan lupa dakuuuu...bagi tau awal eh..SA nak join....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha insyallah SA... bisa di atur..
      tapi kami jenis sempoi2..
      klu SA x kisah, ok je ;)

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.