Followers

Tuesday, October 21, 2008

kePENATan

Gara-gara sakan beraya wiken aritu, tambah plak x cukup rehat, maka tak pasal2 semalam ako leh terlena lam kete di parking LRT Sentul. Adusss... mmg dasar penat sesangat. Ngantok tak hengat dunia dah. So, kebetulan mmg skrg ako gi keje naik LRT je. Sampai2 je kat kete, terus terlentok n zzzzzzzzz. Tahu2 jam dah kul 6.30 pm. Erkkk aiyakk.. bapak lama ako leh terlena kat situ. Nampak sangat kepenatan nya tu.

Tapi sbb kelaparan, sempat la jugak ako menyinggah ke pasar malam area Koperasi Polis. Beli barang2 dapur sket. Dah lama x jalan2 kat pasar malam sengsorang. Balik umah, melantak, online kejap n terus boomm...... Sowi la yek, lately ni badan letih2 n takde mood nak berjaga sampai lewat malam. Memang ako keTIDOran sampai ke pagi.

Nota Jemari: penat tapi berbaloi..

5 comments:

shay said...

ala siannya... penat sangat la tu...

AzurA said...

eh...musykil la..sapa yang amik gambo hang tuh???

AKO said...

shay,
mmg pun... penat sampai x smepat sampai umah tido..

zura,
pstt ko agak sape ek?:p

i-chimera said...

betullah... misteri nusantara ni... sape ambik gambar ako tu... ada paparazi ke

AKO said...

psttt chime... rehsia... :p jeng jeng misteri kan...