Ada beranikah??!!


PARA WANITA
BERJAGA2 & BERSIAP SEDIA DENGAN SEGALA KMUNGKINAN..

PARA LELAKI
BERJAGA2 GAK SBB KORANG NYER PLAN DAH KANTOI..
HAKHAKHAK...

Nota Jemari: gurlppp!!!!
Share:

10 comments:

  1. ops.. sapa punya office buat bisness cam nie .. alamat yer .. kena bom lah esok lusa nie hahhah

    ReplyDelete
  2. sbb ada permintaan tu yg dia berani buat tuh ehehehe :p

    ReplyDelete
  3. RM2500 jer?..cheh! Hampeh tul..

    ReplyDelete
  4. oiiiittt....x yah lah guna ini segala..tapi bagi yang nak tu faham2 sendiri lah ya hehehe

    ReplyDelete
  5. Mama Shahmi,
    ehehehe murah ke mahal ek :p

    Kak ct,
    hahahaa siap tuk honeymood sekali kak... ater hotel 3h 2m disediakan.. bilik superior tuh ekekekekek :-D

    ReplyDelete
  6. giloss apa ke ni..siap tayang iklan,ni kalo laki aku tgk baca,mamposss mau cuba2 kang...hahahahahahaha

    ReplyDelete
  7. wakakkak,
    sape soh ko tunjuk kat laki ko iklan tu weii... :-D

    ReplyDelete
  8. tapi nanti ako igt nak soh kasawari terai call no tu la..
    wakkaakkaka mampos ako kena kutuk dek burung tu kang.. wakkakakaa

    laariksssssssssssss

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.