Aksi 'GHAIRAH' mereka

Salam,
Malas mau citer panjang2...
Kowang layan je aksi-aksi 'GHAIRAH' mereka malam tadi....
perhhhh, syiok!!!


Amboiiii si kecik dua orang tu bukan main suka lagi main.
Mereka mmg terlalu 'GHAIRAH' dan asyik bermain..
Kowang x nak rasa keGHAIRAHan macam mereka ker? :p


Ini result first game.
ermm.... budak-budak lebih 'teruja'..
dan hasilnya, ako gak yg corot.... huhu


Game kedua.... ako masih jua kalah..
Dasar x reti main...
Tapi atlis bole gak masuk lobang, walau kadang tersasar ke longkang jua..

Sekali sekala mau release tensen, sonok gak MAIN ni ek!! bluwekk....

Nota Jemari: asal 'MAIN' sambel ber'GHAIRAH' je kowang dah pk lain... :p
Share:

7 comments:

  1. aiyoooo mmg manyak syokk woo 'main' kalo x dpt 'main' itu wooo tarak 'ghairah' lor... hahahahahahha

    weii dgn bdk2 pun kalah ker..muahahaha

    ReplyDelete
  2. psttt men apa yg 'ghairah' sgt tu.. erkk ako leh join x? :p

    psstt ala lane bdk2 dia tutup longkang weii. konpom la derang leh menang... hhu... xpx nnt satu hari kita lawan eh ;)

    ReplyDelete
  3. ceh.. bikin suspen je title dia..

    ReplyDelete
  4. Camana nak main erkkk..sebelum ni pun x pernah main hehehe. agak2 nya kalau k.ct baling bola tu sape yang pegi..bola atau k.ct hahahaha

    ReplyDelete
  5. Lily,
    ahahhhha

    Kak Ct,
    ala x pernah main, sekali main ntah2 terror tau :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.