Followers

Thursday, July 30, 2009

Aku Mahu Saiz S

Kat opis ni ada book fair.
Dari semalam sampai la esok.
Sangat2 murah coz dapat 50% diskaun.
Dalam banyak2 buku yang ako belek, tup2 terminat, tertarek membeli buku seperti di dalam gambar. So, skrg ni tengah gigih membaca isi kandungan buku itu.

Nota Jemari: Ako mahu saiz S

5 comments:

CT Delima said...

ehhh... buku apa lah size S tu, nak gak tau huhuhu. buku jahit baju ker nak kasi ramping itu pinggang hehehe

TiNiE said...

boleh boleh..
ko boleh lakukan..
caiyokkk ret!!!

*bukak blog ko kat umah*

AKO said...

kak ct,
heheheh novel la kak.. cerita bdk skolah .. sgt2 menarek.. Nama2 dalam tu, bayangan cikgu2 dalam novel tu mcm cikgu2 kat skolah saya je.. ahhaha...

Tinie,
chaiyok! chaiyok! perghh erkk.. pengsan ko!! eheheh

Sis-Lin said...

aku kalo boleh nk saiz XS..ada ka??

AKO said...

Lin,
amboiii melampau arr tuh..... *sambel ketuk meja*