Aku Mahu Saiz S

Kat opis ni ada book fair.
Dari semalam sampai la esok.
Sangat2 murah coz dapat 50% diskaun.
Dalam banyak2 buku yang ako belek, tup2 terminat, tertarek membeli buku seperti di dalam gambar. So, skrg ni tengah gigih membaca isi kandungan buku itu.

Nota Jemari: Ako mahu saiz S
Share:

5 comments:

  1. ehhh... buku apa lah size S tu, nak gak tau huhuhu. buku jahit baju ker nak kasi ramping itu pinggang hehehe

    ReplyDelete
  2. boleh boleh..
    ko boleh lakukan..
    caiyokkk ret!!!

    *bukak blog ko kat umah*

    ReplyDelete
  3. kak ct,
    heheheh novel la kak.. cerita bdk skolah .. sgt2 menarek.. Nama2 dalam tu, bayangan cikgu2 dalam novel tu mcm cikgu2 kat skolah saya je.. ahhaha...

    Tinie,
    chaiyok! chaiyok! perghh erkk.. pengsan ko!! eheheh

    ReplyDelete
  4. aku kalo boleh nk saiz XS..ada ka??

    ReplyDelete
  5. Lin,
    amboiii melampau arr tuh..... *sambel ketuk meja*

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.