Followers

Tuesday, July 7, 2009

Citer-citer zaman 80-an




Tadi borak2 ngan bebudak opis.
Terkluar la citer-citer mcm kat atas ni.
Memasing mengimbau kembali drama2 zaman 80-an dulu.
Perghhh mmg best la citer zaman dulu.
Skrg ni ako tgk citer ntah hape2 je tayang kat tibi.

Kowang dulu musti pernah layan citer moero attack ngan citer jepun yg chiaki tu kan?!! Best giler zaman ako skolah2 dulu. Skrg ni mostly citer2 mcm x relevan tuk budak2 tgk. Lagi satu mcm citer omputih lak ako suker tgk knight rider, mission impossible, The A-team. haa kowang pernah tgk x esp yg The A-team tu?? Nampak je citer tu mcm ganas tapi mmg best giler!!

Klu la boleh diulang tayang citer2 tu sumer kan sonok..
hurm...........

Nota Jemari: skrg dah kurang tgk tibi

4 comments:

CT Delima said...

uhhh...citer the A THEAM ni mmg best. nak bab mr team pakai rantai besor2 cam rantai kapal hahaha

citer kinght rider ni pun best gak dok layan...nak2 bila part dia nak tukar color keta dia perghhh berdesup laju macam nak test drive jer hahahaha

AKO said...

kan kan kan kak ct!!
best sesangat kan... saya pun suke Mr T ngan rantai ebso dia tu wkakakakak :-D

Sis-Lin said...

aku suke tgk cite baywatch ret...hehehe seksi2 kan....

AKO said...

baywatch ako x layan sangat muahahhaa... :p amboi ko seksi2.. :-D wakaka... terbeliak biji mata :p