Citer-citer zaman 80-an




Tadi borak2 ngan bebudak opis.
Terkluar la citer-citer mcm kat atas ni.
Memasing mengimbau kembali drama2 zaman 80-an dulu.
Perghhh mmg best la citer zaman dulu.
Skrg ni ako tgk citer ntah hape2 je tayang kat tibi.

Kowang dulu musti pernah layan citer moero attack ngan citer jepun yg chiaki tu kan?!! Best giler zaman ako skolah2 dulu. Skrg ni mostly citer2 mcm x relevan tuk budak2 tgk. Lagi satu mcm citer omputih lak ako suker tgk knight rider, mission impossible, The A-team. haa kowang pernah tgk x esp yg The A-team tu?? Nampak je citer tu mcm ganas tapi mmg best giler!!

Klu la boleh diulang tayang citer2 tu sumer kan sonok..
hurm...........

Nota Jemari: skrg dah kurang tgk tibi
Share:

4 comments:

  1. uhhh...citer the A THEAM ni mmg best. nak bab mr team pakai rantai besor2 cam rantai kapal hahaha

    citer kinght rider ni pun best gak dok layan...nak2 bila part dia nak tukar color keta dia perghhh berdesup laju macam nak test drive jer hahahaha

    ReplyDelete
  2. kan kan kan kak ct!!
    best sesangat kan... saya pun suke Mr T ngan rantai ebso dia tu wkakakakak :-D

    ReplyDelete
  3. aku suke tgk cite baywatch ret...hehehe seksi2 kan....

    ReplyDelete
  4. baywatch ako x layan sangat muahahhaa... :p amboi ko seksi2.. :-D wakaka... terbeliak biji mata :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.