,

Hari untuk BERSOKARIA

Hari ni bekerja dari jam 8 pagi sampai 12.30 tghari.
Lunch jam 12.30 hingga 2.00 petang.
Beriadah/bersokaria/bersukan dari jam 3.00 hingga 5.30 ptg.

Maka, dengan ini ako mengumumkan ako akan berada di opis hanya sampai jam 12.30 tghari sahaja. Selebihnya ako dan rerakan lain akan berada di luar opis iaitu di Lanai Kijang atas urusan bersokaria.

Yaaabeeedaabeedooooo.......!!

Nota Jemari: pastu ako nak coti... yeehaa!
Share:

4 comments:

 1. Ya..ya..bercoti lah sepuas puasnya uwarghhhhhhh !!!!

  ReplyDelete
 2. yeehaaaaaa :p jgn nanes2 k

  ReplyDelete
 3. kita pun nak yaaaabeeedaaabeeedooo gak...

  tapi kita tak bercuti pun cuma nak tumpang sukaria jerk... huhuhu...

  semoga berjaya dalam sukaneka tu yerk... hahahha...

  ReplyDelete
 4. iskk sukaneka plak pegi nya hehehe :p

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.