Followers

Wednesday, July 29, 2009

Jom 'MAIN'!!

Malam tadi, ako melepak bersama mereka ke Superbowl Flamingo, Ampang. Hajat memula mau tengok wayang tapi last minit memasing tukar haluan terus berpakat jumpa kat situ. Tuesday, kan slalu owang cakap 'ladies nite'. Ooo itu klu ko plan nak tengok wayang la kan. Tapi ako kisah apa, ladies nite tetap ladies nite. Tak kira ko buat hape sekali pun. muahaahaha.....


Ini ekceli pose selepas penat bermain.

Ako bersama mereka malam tadi...
Makan dan main bersama2.
Malam yg sangat seronok.
Sambel menghilangkan stress kat kepala hotak nih..

Tak sangka malam tadi ramai juga makhluk2 yang turut datang bermain.
Terpaksa la kami menanti giliran dengan 'sabar'.

Bersama si cilik, MIESYA.

bersama 'adek' AYIES.
alamakk abang, dah mcm gegirl la..
nanti soh IBU kasi kerat rambut tu ek, baru la nampak macho sket!!



Nota Jemari: sebelum 'main' kena melantak dulu

4 comments:

Sis-Lin said...

ermmm sebelum main melantak...ptut le masuk longkang byk...hahahahha

AKO said...

oitt isshhhh dendiam arr weiii :p

CT Delima said...

betui3...sebelum main jgn melantak..sure lah masuk longkang hahaha. tapi kalau x melantak..kang nak angkat bole tu x larat lak lin hehehehe

AKO said...

kak ct,
eheheh tau xpe. ala melantak sandwich je pun b4 main tu