,

Jom 'MAIN'!!

Malam tadi, ako melepak bersama mereka ke Superbowl Flamingo, Ampang. Hajat memula mau tengok wayang tapi last minit memasing tukar haluan terus berpakat jumpa kat situ. Tuesday, kan slalu owang cakap 'ladies nite'. Ooo itu klu ko plan nak tengok wayang la kan. Tapi ako kisah apa, ladies nite tetap ladies nite. Tak kira ko buat hape sekali pun. muahaahaha.....


Ini ekceli pose selepas penat bermain.

Ako bersama mereka malam tadi...
Makan dan main bersama2.
Malam yg sangat seronok.
Sambel menghilangkan stress kat kepala hotak nih..

Tak sangka malam tadi ramai juga makhluk2 yang turut datang bermain.
Terpaksa la kami menanti giliran dengan 'sabar'.

Bersama si cilik, MIESYA.

bersama 'adek' AYIES.
alamakk abang, dah mcm gegirl la..
nanti soh IBU kasi kerat rambut tu ek, baru la nampak macho sket!!



Nota Jemari: sebelum 'main' kena melantak dulu
Share:

4 comments:

  1. ermmm sebelum main melantak...ptut le masuk longkang byk...hahahahha

    ReplyDelete
  2. oitt isshhhh dendiam arr weiii :p

    ReplyDelete
  3. betui3...sebelum main jgn melantak..sure lah masuk longkang hahaha. tapi kalau x melantak..kang nak angkat bole tu x larat lak lin hehehehe

    ReplyDelete
  4. kak ct,
    eheheh tau xpe. ala melantak sandwich je pun b4 main tu

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.