,

Majlis Perpisahan

Semalam petang, kat department ako ni ada buat jamuan sket tuk manager ako yg akan sambung study. Memang department ako ni department yang kuat makan. Balik2 xtvt adalah makan makan dan makan. Adusssss......................

Ini adalah persiapan sebelum acara.
Nama pun minum petang, so just makan cucur udang, buah2an, aiskrim serta kek.

Yang berbaju kurung merah itulah manager ako.
Suka tengok dia pakai baju kurung.
Tapi lagi suka tengok dia pakai skirt.
Hahahhaa nampak cam pelakon Korea.

Apa lagi, lepas ucapan sket, acara makan2 pun bermula.

Jom serangggg!!


Nota Jemari: burllppp...

Share:

3 comments:

  1. sapa lak yg greng cucuq udang tu ret?? sempat lg tuh..hehehehe

    ReplyDelete
  2. ucapan saje ker?? nyayian x de ker. keke

    ReplyDelete
  3. Lin,
    kat cafe ako laaa.... beli kat cafe je.. sumer ada! ahahaa

    Ann,
    kang ujan lebat klu ada yg SUMBANGsihkan sore... hahahah

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.