,

Phew lega!!

Saket badan?
T.A.K!

Ngantuk?
T.A.K!

Penat?
T.A.K!

sebab nya sebelom tido malam tadi ako dah sesiap WARNING kakak ako jgn tido lasak. muahahaha seb baek dia mendengar kata. Dan malam tadi dia menidokan diri dengan sopan dan santun sekali.

Phewww lega!!
Takde la ako terjaga tengah malam lagi.
Takde la ako bersusah payah nak totop molot dia yang berbunyi itu.
..dan takde la ako berpenat lelah nak memastikan yang ako x terjatuh katil.

Ha.. pandai pun dia tido elok2 sket.
Aman la sket penidoran ako malam tadi.
Mmg konpom ako nyenyak tido sampai la sedar2 dah jam 6.30 pagi.

Sekian.

Nota Jemari: .. malam ni tido sorang balik
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.