Roti Naan Cheeseezzzzzzzz


Kowang pernah makan roti naan dalam ada cheese?
Aiyo, ako adalah pestime melantak itu roti cenggitu.
Ermm, oh ye lepas kami selesai berGHAIRAH, memasing kelaparan dbuatnya. So Murshi mengajak kami melantak di satu sudut di depan Ampang Point. erkkk... siyes ako mmg tak tahu kat situ ada warung2 tempat melantak. Patut la tiap kali lalu kat situ slalu jam, berlambak dereten kereta2 bertenggek kat tepi2 jalan itu.

Aiyaakkk.....
Ok citer pasal roti naan itu.. ermm ok la not bad. Makan sewaktu panas adalah sangat2 digalakkan. Baru la kenikmatan cheezzyy itu dirasai. Nyummyyy!!

Budak berdua ni, mata sudah mengantuk tapi ku paksa rela mereka bergambar. Sudahnya senyuman itu adalah dalam keTERPAKSAan... hehee

Nota Jemari: makan selagi terdaya
Share:

3 comments:

 1. salam kenal...wah festime nie tau nmpk mcm sedap je..

  ops!!! salam kenal yea

  ReplyDelete
 2. ntah melompat dr mana td..terjatuh kt umah nie...hehehe

  ReplyDelete
 3. Salam Yanmie,
  sila sila jenguk kat sini ;-)

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.