Followers

Tuesday, July 21, 2009

SIMPLE, jadi laaaa kan.

Assalamualaikum,

Waktu ini, saat ini ako masih di opis menghapdet ini blog.
Ako menunggu seorang teman yang akan menemani malam ku hari ini.

Lately ni, mood untuk berBLOG adalah tengah jatuh merundum kejap.
Mungkin betul kata kengkawan, umur yg meningkat membuatkan kita ada 'kureng' sket untuk berblogging. Tapi tu x bermakna ako akan melenyapkan diri terus dari arena penBLOGingan.

Ada masa2 kita perlu berehat..
Ada masa2 kita perlu berENJOY.
Ada masa2 kita perlu berSENDIRI..
dan.. ada masa2 kita perlu berTEMAN.

Yeah, ako menukar layout. Mencari sesuatu yang SIMPLE!
Sesuai dengan kepala hotak yg berserabut, melihatkan sesuatu yg SIMPLE, membuatkan hotal kita tenang dan ringan.

Jangan plak dek kerna tiada balasan di msjbox, kowang membawa diri pergi sejauh yg mungkin. Jangan risau, ako cuma kehilangan mood untuk berceting, bergelak ketawa mahupun bersukaria di sini. Cuma wat masa ini, ako anggap blog hanya tempat ako meluahkan segala2nya.

Tapi terpulang juga, jika masih ada yg sudi menempek, sila. Tiada paksaan maupun larangan. Jika ada yg tidak sudi menjenguk lagi pun, tiada gusar di hati ini.

Luahan, jeritan, pasti akan ada di sini. Kerna di sini yang pasti AKO tetap AKO, tiada yg akan berubah, mengubah atau diubah.

Nota Jemari: abaikan luahan ntahpape ni... sekadar bingkisan untuk yg sudi mendengar dan membaca!

7 comments:

CT Delima said...

Hisss...okey per berwajah baru. k.ct lebih suka putih bersih.mata x sakit, kepala x pening nak tenung tulisan yang x nampak kan hahaha.

Mmg betul..berblog ni bukan sekadar meluahkan perasaan. malah segala2nya. k.ct pun jrg nak update sekarang ni. memandangkan CM bz dengan keja. k.ct bz ngan keadaan ank2 yang nak periksa.Kadang2 jarang dapat meluangkan masa singgah kat blog kawan2. harap jgn kecil hati kalau k.ct x singgah satu hari ya ret. bukan lupa..tapi kau tetap dalam ingatan.

Sis-Lin said...

ermmm chaiyok!!! berjaya jgk yek..sori le aku ni buta IT sikit td..hahahahhaha

pssttt kalo boring2 tu..apalagi jom ngeteh tmpat biasa....hehehehe

aku ni lg le Ret,bz btul2 punya bz, dgn anak2,dgn laki nye, dgn yassinnya..aduhhhh
nnti bln dpn lg bz aku tiap2 mlm,sbb bln arwah kan,byk yassin ko...

TiNiE said...

beb, biasala beb..
donia artis la katakan..
masalahnyer, artis ker??

Mya said...

patutlah tadi siang aku bukak private. ko tukar layout rupanya.

nice layout ni. putih bersih.

AKO said...

Kak Ct,
Kau jua tetap dalam ingatan ku..

Lin,
Ye ye... bln depan dah start nak beramal sket eheh

Tinie,
wakakkaka tau xpe :-D

Mya,
aha.. saja nak cr yg simple

kuIna LadyInRed said...

ohhh sy guna product SIMPLE sbb ianya SIMPLE...

ada kena mengena dgn blog tak?

AKO said...

erkk.... moskel japsss