Surat Cinta di tempat parking


Di Suatu petang yang hening...
Lokasi : Parking kereta -2 Menara TM



TERJEMAHAN SURAT DI ATAS :


Hai Abang,
Sy dah lama perhatikan abang,
Sy minat dah lama ngan abang,
bleh berkenalan?

Sy tunggu abang kat Secret Recipe
sok kol 5.30 pm ea?

Sy pakai tudung belang-belang,
warna hitam putih
Datang tau,sy tunggu

Yang Mengharap,
Bunga
30/06/2009

Nota Jemari: INI ADALAH KISAH BENAR…SILA JANGAN SESEKALI MENCUBA PERBUATAN INI OK???

p/s: ako dapat ni dari email.. x tahu sape yg kena

Share:

6 comments:

  1. eh ret..ni mmg cite betul le,tu kawan aku yg blog tu la yg dpt ni...
    blog dia yg beli buy tu..aku lupa lak link dia,tp dia x jumpa pun...x tau le kalo org lain pun dpt jgk..ngeri sehhhh

    ReplyDelete
  2. Lorr ye ker? x sangka kan.. So apa jadi? Mamat tu jumpa gak ke si bunga tu??

    ReplyDelete
  3. Hisss.. ni kena pantau CM dari bawak keta ke tempat keja ni ret...kang k.ct jirus muka si BUNGA ni ngan cili kisar gamatnya hahahaha

    ReplyDelete
  4. wakaakakaka mak aii garang nya makcik CT ni :p laarikksssss

    ReplyDelete
  5. Ret..ko kalau ada somi nnt , ko kena jaga sikit gerak geri dia bila kuar umah. kalau wangi2 jer tu..haaa sah lah nak jumpa pompuan tu hehehehe

    ReplyDelete
  6. wangi? ala takkan dia nak busuk2 kak...
    bila dia wnagi, vangga sket rasa nya.. erkk bkn ek? ye la ye la saya akan igt pesanan akak itu.. :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.