Followers

Thursday, July 23, 2009

Surat Cinta di tempat parking


Di Suatu petang yang hening...
Lokasi : Parking kereta -2 Menara TM



TERJEMAHAN SURAT DI ATAS :


Hai Abang,
Sy dah lama perhatikan abang,
Sy minat dah lama ngan abang,
bleh berkenalan?

Sy tunggu abang kat Secret Recipe
sok kol 5.30 pm ea?

Sy pakai tudung belang-belang,
warna hitam putih
Datang tau,sy tunggu

Yang Mengharap,
Bunga
30/06/2009

Nota Jemari: INI ADALAH KISAH BENAR…SILA JANGAN SESEKALI MENCUBA PERBUATAN INI OK???

p/s: ako dapat ni dari email.. x tahu sape yg kena

6 comments:

Sis-Lin said...

eh ret..ni mmg cite betul le,tu kawan aku yg blog tu la yg dpt ni...
blog dia yg beli buy tu..aku lupa lak link dia,tp dia x jumpa pun...x tau le kalo org lain pun dpt jgk..ngeri sehhhh

AKO said...

Lorr ye ker? x sangka kan.. So apa jadi? Mamat tu jumpa gak ke si bunga tu??

CT Delima said...

Hisss.. ni kena pantau CM dari bawak keta ke tempat keja ni ret...kang k.ct jirus muka si BUNGA ni ngan cili kisar gamatnya hahahaha

AKO said...

wakaakakaka mak aii garang nya makcik CT ni :p laarikksssss

CT Delima said...

Ret..ko kalau ada somi nnt , ko kena jaga sikit gerak geri dia bila kuar umah. kalau wangi2 jer tu..haaa sah lah nak jumpa pompuan tu hehehehe

AKO said...

wangi? ala takkan dia nak busuk2 kak...
bila dia wnagi, vangga sket rasa nya.. erkk bkn ek? ye la ye la saya akan igt pesanan akak itu.. :p