Friday, July 17, 2009

Tayar plak buat hal

Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Ako balik keje. Naik lrt.
On da way nak sampai umah, ako dah rasa x best.
Dengar sesuatu. Tapi ako x pasti.

Sebab malas nak benti n lihat, maka ako tekad meneruskan pemanduan ako sehingga la sampai ke umah. Dan sampai2 je, ako cecepat periksa sekeliling putih. Melihatkan itu ako rasa cam nak pengsan. Nak meraung kat situ juga!!!

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!


Dan ini la padahnya klu memaksa juga si putih berjalan walau dah tahu dia sedang kesaketan.. Alahaiii sian si putih tapi ako rasa kesian lagi kat diri ako.


Nota Jemari: banyak nya dugaan

5 comments:

  1. sian si putih,eh ret x de ke owang bg signal kete ko tu pancit ek...pelik kan..
    tp tu la owang kata,dugaan le tu kan...adeiiii bln kelahiran lak tu ek..ishh positif positif ok...

    ReplyDelete
  2. lah sian si putih .. sian lagi dekat kak ret .. hehheh kenapa tak der orang bg tau tayar akak tu pancit .. kalau tak semua sibuk nak amek tau .. kannn

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Aulia,

    ermmm nasib nasib nasibbb :(

    ReplyDelete
  5. nasib x mengira siapa.........

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.