Followers

Friday, July 17, 2009

Tayar plak buat hal

Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Ako balik keje. Naik lrt.
On da way nak sampai umah, ako dah rasa x best.
Dengar sesuatu. Tapi ako x pasti.

Sebab malas nak benti n lihat, maka ako tekad meneruskan pemanduan ako sehingga la sampai ke umah. Dan sampai2 je, ako cecepat periksa sekeliling putih. Melihatkan itu ako rasa cam nak pengsan. Nak meraung kat situ juga!!!

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!


Dan ini la padahnya klu memaksa juga si putih berjalan walau dah tahu dia sedang kesaketan.. Alahaiii sian si putih tapi ako rasa kesian lagi kat diri ako.


Nota Jemari: banyak nya dugaan

5 comments:

Sis-Lin said...

sian si putih,eh ret x de ke owang bg signal kete ko tu pancit ek...pelik kan..
tp tu la owang kata,dugaan le tu kan...adeiiii bln kelahiran lak tu ek..ishh positif positif ok...

Mutiara Kasih said...

lah sian si putih .. sian lagi dekat kak ret .. hehheh kenapa tak der orang bg tau tayar akak tu pancit .. kalau tak semua sibuk nak amek tau .. kannn

Mutiara Kasih said...
This comment has been removed by the author.
AKO said...

Aulia,

ermmm nasib nasib nasibbb :(

CT Delima said...

nasib x mengira siapa.........