,

MSJBOX Fastbreak Selatan

Entry tertunggak! Ako dalam mood malas nya nak menghapdet tapi sebab KOWANG, ako gagahkan jua segala isi pewot kepala hotak untuk menghasilkan satu entry seperti kat bawah ni. Layann........

First of all, harus la kena ucapkan terima kasih buat sis lin yang banyak berusaha untuk menjayakan majlis berbuka poser belah selatan ni. Berkat usaha dan kerjasama sumer warga blogger belah Selatan, maka majlis tersebut telah berjalan dengan lancar dan jayanya. *erkk jap awat ayat cam skema je ako rasa ni?!*

Tengkiu juga buat sumer yang datang malam tu. Sowi la x dapat nak beramas mesra dengan sumer. Tapi tak bermakna kita sombong.*wink* Pape pun kowang sumer mmg happening n best!! Really enjoy the event walaupun agak keciwa bila dipikirkan ttg makan. huh x puas OK!!

Wif sis Moralle yang makin anggun dan berseri2 malam tu. Aiyo, harus kena tuntut ilmu seri perantin kat dia nih. *erkk tetiba je kan... To sis Indra, nice knowing u. Walau kejap tapi cukup la dulu kan. Kang terlebih ramas2 kang sangat2 bahaya, OK!! *smile*

Ngan kak yus. ehheh sowi kak, pestime jumpa dan kenal musti la ada keMALUan sket. Tapi hope akak x serik join kitorang lagi lepas nih. Yang sebelah tu plak owang kuat MSJBOX. Sowang bini tuan punya msjbox, yang sowang lagi tu owang kuat yang menganjurkan majlis tersebut. Tak kenal mmg nak kena la tu kan!!!

Yang ni ngan Yana dan Shai. Untuk Yana, study rajin2 tau. Dah abs skolah leh banjer kak ret plak ;) Untuk shai plak, tak kira apa yang ko buat, tak kira kat mana ko berada, sentiasa ingat kengkawan yang slalu menceriakan hari2 dalam hidup ko!! Moga berjaya dengan apa jua pilihan yang ko pilih.


Dilla aka bondarock. erkk tetiba je kan ko tutup blog. Caitt!!! Takpe takpe nnt ako tau ko musti x tahan punya bila takde blog! muahahaa.... cepat2 tau buat blog baru plak. *bluwek*

"psstt beb, be hepi always. Klu rasa nak enjoy, kasi gegar sama bdk2 msjbox, OK!!"

Ngan budak sengal nih.. hehehe yo NAD, konpom mmg bergegar kepala hotak ako klu melepak ngan dia nih. Nad oo Nad, nanti kita gather2 lagi k.. alaamak terasa cam 'hutang' awak sesuatu la. erkk tunggu eh.... :p ... trademark budak ni, "rabak sehh!!!" ahhaha

Linn and Linda.
Sowang tak banyak cakap, yang sowang lagi terlebih cakap. oppssss.... :p Pape pun derang mmg best!! Thanks Lin, thanks Linda. psstt kita tgh tunggu bila la kasawari junior nak kuar nih.. *caaaboottT*

Kandryx.. psstt aiyo kita suka la tgk awak skrg berbanding tahun lepas. Menten the body tau!! :p

Matok oo matok.. iskk budak gila shisha nih.. aiyo.. suka tgk dia senyum ekceli. Maniss jer. Nanti kita camping2 lagi ek :p

kawaaiiiii...... wah wah trademark awak eh tu, sis?! hehehe...
psstt suka drama jepun ker? ahaha.. tak pasal2 malam tu sumer bergambar kena sebut "kawaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiii" .... hahha

Last but not least, harus la bergambar ngan anak2 dara sis lin. Naz n Yana. Erkk... yang lagi sowang tu bkn anak dara lin eh, yang tu bini si JUN.. eegege :p

Overall, mmg best!!!!

Nota Jemari: lain2 gambar kat sini, tapi sowi x clear sangat

Share:

4 comments:

  1. yeyeye..mcm ada sorg ko tertggl bergambo..ermm ada x? laki aku daaaa hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. aiyakkk... ako x pasan daaa :p

    ReplyDelete
  3. erkk ala ko cari la kat picasa tuh ;)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.