Followers

Sunday, February 14, 2010

ABIN naik Cruise

Salam sumer,
Macam biasa klu dak nakal ni balik KL harus la ada xtvt bersama kan. So petang semalam planning la ako dan dia ke Mines, naik cruise konon mau menikmati suasana romantik berdua. muahahaha Cruise la sangat kan... Sila imaginasi tu jangan terlampau tinggi... 

Ok memula ingat mau merasa masuk ke "water lift" tapi si kaunter cakap klu air x naik, x bole nak masuk. Apa jadah maksud dia malas lak ako nak tanya lelebih kan. So sudahnya ako amek je la yang 'south lake tour'. Ermmmm tour la sangat. Adusssss bayar RM22 seorang, macam x berbaloi ok!!! 15 minit saja. Just ko dodok dalam itu 'cruise' then dia bawa la pusing2 tasek yang bulat itu. Erkkk ermm ok layan kan ajer laaa. 

Apa la yang menarek sangat kan klu naik 'cruise' ni ekcelinya??? Ako pun x paham. Ye ye ako bukan nya pencinta laut tasek maupun kolam.. Air2 ni bukan minat sanubari ako. Sekadar mau merasa dan mencuba.

Dia yang buat muka takut. Kejung keras kat kusi tu. Laaaaa awak betul2 takot ghopenyer. Iskkk x macho la awak ni. 

Bila 'cruise' sudah bergerak lagi la bertambah2 gerun si dia. Terus dipeluknya mama kat sebelah.

Tengok la si dia. Iskkkk ghisau la konon nya tu ek? Ntah apa la yang dipikirkan nya tu ek? Ntah2 dia pikir, "selamat ke tak ako naik cruise ni yek??" Alaahhaaiiii abin oii, klu x selamat takde la aunty nana bawa awak jalan2 naik itu 'bot'

Kami bertiga

Ako plak verangan, klu la leh kawen atas kapal... huhu.... Ok ok berangan je la. Eheh, ako g kursus motivasi tu, kat sana dia ajar berimaginasi, OK!!! So klu ko nak mende tu termakbul, sila berimaginasi tapi imaginasi, imaginasi juga klu x usaha, x jalan gak. Hhahahahhaa...

Nota Jemari: Teringin nak naik cruise yang besar tu, anyone nak bawa???

No comments: