Followers

Sunday, April 4, 2010

ABP, BEST!!!!

Ako suker!!
Ako teruja!!
Siyes BEST!!!

Pengacara selamba badak... Lazer ko ye kak engku!! muahhahaa
Penyampai, lawak x buhsan especially Yana, Sam ngan Along.
Show tak buhsan.. budak-budak baru. Opkos ako suker sebab derang nyanyi lagu-lagu KRU!! Ahkak excited, ok!! Tetiba ahkak ghase darah muda remaja kembali. Klu group ahkak ada kat sini harus ahkak terkinja2 join derang kat tibi tu.. Oh kengkawan, kowang rindu tak?!! hahahhaa....

Pakaian... mak ko, DASAT, ok!!
Gurlp memula tgk betul ke pompuan ni punya baju??
Ok ok tapi... ermm no komen..

WOW, 'ADAM' menang!!
Yeeehaaaaaa!!
Hahahah pas tgk movie pendek dia berlakon jadi 'gay', makin bertambah rezeki dier.. Kowang cari la kat youtube, tajuk filem 'comolot'.. Kelasssss ko tapi yewwwww geli nyah!!

WOW, 'NUR' pun menang!!??
Dia sesuai bawa watak pompuan lembut bertudung arr....
Bila dia buka tudung n pakai baju camtu, nmpk dia 'ganas' OK!!
erkkk dia x gheti sebut melayu kah???? Ke tinger ako yg silap?

Lin,
Ko x tingin ke pakai baju pepel yg dipakai oleh syahirah tuh??? muahhahahaha

INSAF sekejap!!
Rabbani on AIR. Laayan dan hayati. Oh no x shuker!! Ni yang buat ako RINDU.
MAK, ABAH, owang RINDUU... huwaaaaaaaaaaaaaa.. *sadis*

Sooo sweet nya Nora with tudung PEPEL.

Awat yang 80-an ni cakap slow motion.. Erkk cakap pun style owang dolu-dolu hehhee..

Wah tahniah Aizat, berjaya gak mengalahkan raja SMS yek.. opsssss!! Seb baek awak dah kurus, klu awak menten mcm dulu, agak2 leh ke menang ek??? Biasa arr..pemilihan rakyat malaysia slalunya pilih fizikal dari bakat.

CT??? ermmm x heran. Ok FULLSTOP, malas komen lelebih.\

Adam & Stacy, gegar sampai ke SEntul nih.. hahhaa patut arr kan Genting dekat je ngan umah ako muahahha!! alamakk awat ada api kat depan umah ako nih??? ooo Lampu kete ghope nyer... :p

Kak Ogy jumpa David Teoh...
"bintang boleh dicipta bukan dilahir.. Jangan syiok sendiri"... bagusss peribahasa dia.
"Semerah cinta ANDARTU TUA" wkakakaka kelasssssss!!! :-D

Pelakon lelaki FILEM  - Que Haidar?? ermmmm *angkat kening*
Pelakon wanita FILEM - Liyana Jasmay??? *bertambah angkat kening*

Oh my GUCCI, suker lagu nih!!! "Ku pendam sebuah Duka/Doa Buat Kekasih"

Anugerah Sepanjang Hayat: Datuk Kathy... u deserved it!! Tahniah.

Anugerah Bintang Paling Popular: CT?? ermm... kasi chance la sbb tahun akhir amek award

Nota Jemari: ako menulis apa yg terlintas di kepala hotak

6 comments:

.::WaNiE::. said...

tak tengok

full stop

hahaahhaha

AKO said...

ABP this year better than last year ;-)

ch@ said...

kite pun suka kakRet, seb bek cikAuni tu tido sepanjang rancangan tu :) asyik ketawa je, rasa nak tengok lagi skali

AKO said...

hahaha kan kan... best kan!!

ch@ said...

tapi ada gak org tak puas hati...biasalah majlis besar macam tu mmg la tak semetinya perfect kan?

AKO said...

betul tu ch@, lantak arr pendapat owang lain, yang pasti kita memang suker!!