Followers

Wednesday, April 21, 2010

Korea Trip - The Kensington Flora Hotel

Pas dinner terus kami check-in kat Hotel 'The Kensington Flora'. Wah teruja sey masa pestime jenguk hotel nih. Apa tak nya dah la terletak kat luar bandar, so dah terbayang la dalam kepala hotak ghope hotel yang bakal kami nginap. Sebab nya klu tengok kan kawasan sekeliling memang hanya ada motel-motel cam rumah tumpangan gaya nya kat situ. Tapi bila bas benti je kat hotel Kensington ni, mak aiiii terbeliak kejap biji mata gue. Tak sangka dalam area kampung pun leh tersergam indah hotel secantek ini.

Aksi melompat ni di awal pagi esok nya. Memasing dah segar bugar tu yang excited lebih kan.
View dari dalam bilik. Ermmmm biasa-biasa ajer pemandangan nya kan. Macam padang pasir pun ada gak.

Sebahagian dalam bilik. Pintu bilik ni cam ala-ala pintu jepun gitu. Men tolak-tolak jer..

Sebahagian ruang hotel tersebut.

4 of US.

Nota Jemari: Memang nyenyak kami tido. Kepenatan la katakan.....

6 comments:

Jong said...

Is grand....Nanged!!! >.^v

AKO said...

Jong,
thanks,, it was really great!

ch@ said...

agaknya...kalo kite yg pergi dgn mrAbi, dah tak enjoy ngn trip kot. dok berkubang dlm bilik je...wakakaka!

AKO said...

aiyaakkk rugi la weiii klu asek berkubang dalam bilik.. bayo mahal2 dok lam bilik plak.. iskkk.. iskk bkn senang nk g sana.. yapedaaaa :p

ch@ said...

ngahahhaha...acah je la. takkan nak biar masa terbazir sebegitu sahaja kan???

AKO said...

tahu xpe :p rugi rugi