,

Korea Trip - The Kensington Flora Hotel

Pas dinner terus kami check-in kat Hotel 'The Kensington Flora'. Wah teruja sey masa pestime jenguk hotel nih. Apa tak nya dah la terletak kat luar bandar, so dah terbayang la dalam kepala hotak ghope hotel yang bakal kami nginap. Sebab nya klu tengok kan kawasan sekeliling memang hanya ada motel-motel cam rumah tumpangan gaya nya kat situ. Tapi bila bas benti je kat hotel Kensington ni, mak aiiii terbeliak kejap biji mata gue. Tak sangka dalam area kampung pun leh tersergam indah hotel secantek ini.

Aksi melompat ni di awal pagi esok nya. Memasing dah segar bugar tu yang excited lebih kan.
View dari dalam bilik. Ermmmm biasa-biasa ajer pemandangan nya kan. Macam padang pasir pun ada gak.

Sebahagian dalam bilik. Pintu bilik ni cam ala-ala pintu jepun gitu. Men tolak-tolak jer..

Sebahagian ruang hotel tersebut.

4 of US.

Nota Jemari: Memang nyenyak kami tido. Kepenatan la katakan.....
Share:

6 comments:

  1. Jong,
    thanks,, it was really great!

    ReplyDelete
  2. agaknya...kalo kite yg pergi dgn mrAbi, dah tak enjoy ngn trip kot. dok berkubang dlm bilik je...wakakaka!

    ReplyDelete
  3. aiyaakkk rugi la weiii klu asek berkubang dalam bilik.. bayo mahal2 dok lam bilik plak.. iskkk.. iskk bkn senang nk g sana.. yapedaaaa :p

    ReplyDelete
  4. ngahahhaha...acah je la. takkan nak biar masa terbazir sebegitu sahaja kan???

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.