Followers

Monday, April 26, 2010

Rombongan 'HULK' menaiki Putra-LRT

Selesai sudah makan-makan MSJBOX. Alhamdulilah sumernyer berjalan dengan lancar kan. Mungkin tahun depan kita bole kasi kelainan sket...

Lepas makan-makan memasing tiada arah tuju. Ada yang mahu pulang terus, ada yang mahu melalak, ada yang mahu memborong. Tak lupa juga ada yang 'mati kutu' tak tahu nak wat hape. Nampak gaya rombongan HULK telah berpakat menyerang PUTRA-LRT. Aiyoooo gempaq OK!! Dah macam-macam 'peel' derang ni tau.. Iskkk memang kasi malu kaum HULK ajer.. muhahhahaa... ;p

Mereka tengah berebut-rebut nak masukkan tiket. Ada yang PERNAH naik, ada yang SLALU naik, ada yang langsung TAK PERNAH naik.. So kowang bayangkan ajer la pangai sekor2 bila dah ramai2 macam tu konpom lah riuh rendah dalam putra tu dibuatnya. Silap haribulan ada yang 'berkampung' plak kat dalam tu. 

Ini tuan punya gambar adalah pestime naik PUTRA dan leboh specific lagi FIRST TIME naik PUBLIC TRANSPORT. Alaamakk en sabar oiii, seb baek la insiden tiket tu kita bertiga je tahu. MUhahaha ok ok rehsia, kita kunci molot kan.. *gelak guling2*. Adehh memang kasi malu owang kampung je tau ;-D

Para bapa dan ibu HULK sudah datang menyerang. hahha sampai si Nini pun terkedu tengok banyaknya HULK-HULK dalam putra itu. muahahaha :p Ketua HULK tu ako ghase yang pakai baju itam cap merah ... *opocot caaaboottttt wakakak :-D

Budak-budak jangan citer la kan konpom la excited juga.. Ta heran la kan tapi klu mak ngan bapak budak yang ober excited, ermmm apa citer kan... :p

Nini masih dalam situasi terkejut dengan riuh rendah sore-sore HULK sekeliling dia. Tu tu kowang tengok owang yang paling ujung tu, mula2 cam malu-malu jer. Dia kasi kontrol dulu keJAKUNan dia tapiiiii lepas tu......

Ha lepas tu dia excited nak jadi PEMANDU putra. hahhahaa alahaaiii laki sape tu weiii.. Nampak gaya pasni kena rajin2 bawa dia naik public transport la yer. Kang ada yang tak tido malam terngingau2 pegang stereng putra. muahahahahahha.... *ya ampun ye en sabar, jangan marah!* :p

Tengok, mereka2 yang sudah biasa, rileks ajer tak campur dengan HULK-HULK yang jakun makun tadi.. :p *mampos la pasni ako kena maki*

Kan dah cakap, ni raja segala PUTRA. hehehhe Muka slalu terpampang dalam PUTRA setiap hari, pagi dan petang. Sesuai jadi model or duta PUTRA-LRT kan.. hahhaa

Dari Setiawangsa ke Ampang Park. 
Dari melantak terus melalak.
Dari mengurus terus mengembang.
Hahhahaha sumer nya gara-gara GENG HULK mahu menyerang karaoke Ampang park.

Laaayaan kan ajer mereka yang sedang kemaruk melalak. aiyo che mat, lu kasi layan rock kapak arr malam tu. Cayaaaa laa bro!!! Next time kasi request lagu bole tak?! hahhaha

Nota Jemari: Seb baek takde yang betul-betul berubah jadi HULK

6 comments:

ch@ said...

abg sisLin nmpk sgt control jakunnya :D xpe², insiden kat tmpt tiket tu, mcm tau je apa...ahahaha!

AKO said...

hahah harus kena kontrol cik adik oii.. :p

CT Delima said...

Ret....ko xkan baru tau..laki k.ct ni kan memang DUTA putra LRT..hahahaha

Harus pecah perut kalau dah ramai2 geng2 HULK ni menyerang bandar KL ni erk..wkahkahkah.

AKO said...

kak ct,
tau tau.. hahaha... patut arr klu ada biter tth putra sllau nmpk CM kat depan kepala putra tu :p

ye ye bila HULK menyerang ... gurlpp

.::WaNiE::. said...

bila time tak sesak sonok oo naik lrt

AKO said...

wanie,
mmg arr sbb x sesak hehe