, ,

Farewell Party

Burlpp...
Kekenyangan....
Citer dua hari lepas.. Makan-makan FREE kat opis ako nih.
Eeee klu nama pun FREE, konpom la memasing senyum melebor je kan.

Bersempena dengan perpisahan mereka sumer meninggalkan department sekaligus meninggalkan opis yang dicintai... erkk ye ker?!

Cik Siti Hasmah, Cik Ho Lee Peng, Puan Rafidah dan En Anas.
Thank you for being such a good friend and colleague.
Hope u guys have a great journey and pleasant people around too.
Keputusan dan impian yang dipilih, moga yang terbaik untuk kalian.

Pastu kan kitorang celebrate besday plak.
Ishh memang arr tak sah klu makan-makan ni sekadar makan je kan.
Besday untuk mereka yang lahir dalam bulan April hingga lah September.
So konpom la ramai kan, jadi kita bagi yang kecik molek tukang potong kek ye.

Yang selebihnya layan makan je la....
Nasi tomato hasil masakan 'bonda' Yang Mulia.

Last but not least,
ladies in da house mahu posing sakan plak....
Yeehaaaaaa!!

Next kita tempek muka-muka 'men in da opis' plak ye.

Nota Jemari: rezeki... aminnn
Share:

3 comments:

  1. rezeki jangan ditolak kan..? :)

    come and visit my blog ya :)

    ReplyDelete
  2. yummi...sedapnya kek itu...

    ReplyDelete
  3. ajjah,
    ya betul rezeki mmg sesape takkan tolak punya..

    ch@,
    aha indulgence cake dr secret recipe nyummyyy

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.