Followers

Saturday, August 21, 2010

Catatan Ramadhan : Hari Kesebelas

Pejam celik pejam celik dah sebelas hari ghopenya kita berpuasa ya...
Alhamdulilah....

Sabtu, hari cuti.
Maka bersemangat untuk memasak.
Menu arini, ikan bawal sweet sour, sayur kobis goreng, ayam goreng instant dan juga karipap instant. Aiyooo sumer nya pakai instant je sekarang ni ek.. Hahhahaha...

Dan hari ni seharian terperuk kat umah, ngadap lappy...
Adehh kemaruk sungguh bertenet.

Nota Jemari,/u>: Semangat kawan sebelah ako tu menghapdet ek :p

3 comments:

akpfapaf said...

hahahah..last wik je kawan. dis wik aku slow la..bagi laluan kat ko.. :p

ch@ said...

yummi... nak mintak sikit sweet sour tu, rasa nak buat pulak blk nnt ;)

AKO @ retna said...

farihah,
Ye la ye la, tapi ako pun x leh nak hapdet sgt,,

ch@,
ehehe dah buat kasi post ek :p