,

Catatan Ramadhan : Hari Kesebelas

Pejam celik pejam celik dah sebelas hari ghopenya kita berpuasa ya...
Alhamdulilah....

Sabtu, hari cuti.
Maka bersemangat untuk memasak.
Menu arini, ikan bawal sweet sour, sayur kobis goreng, ayam goreng instant dan juga karipap instant. Aiyooo sumer nya pakai instant je sekarang ni ek.. Hahhahaha...

Dan hari ni seharian terperuk kat umah, ngadap lappy...
Adehh kemaruk sungguh bertenet.

Nota Jemari,/u>: Semangat kawan sebelah ako tu menghapdet ek :p
Share:

3 comments:

  1. hahahah..last wik je kawan. dis wik aku slow la..bagi laluan kat ko.. :p

    ReplyDelete
  2. yummi... nak mintak sikit sweet sour tu, rasa nak buat pulak blk nnt ;)

    ReplyDelete
  3. farihah,
    Ye la ye la, tapi ako pun x leh nak hapdet sgt,,

    ch@,
    ehehe dah buat kasi post ek :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.