,

Sejuk mata memandang







Melepak di lanai sementara menunggu kan yang lelain untuk berbuka bersama-sama.
Memang dah plan mahu berehat sambel menikmati suasana kat sini.
Nyaman!!
Sungguh kalau soh melepak lelama pun ako tak kisah.
Apatah lagi klu soh melepak di dalam bilik. Pasti ako tak tolak dengan kuasa WIFI yang sangat2 bagus.

Oh ya, arini ako akan berbuka beramai-ramai dengan kengkawan tarian tempoh hari. Walau tak sumer dapat menghadirkan diri tapi yang akan join ni pun dah cukup bagus. 

Berbuka lambat lagi kan, so ako layan tenet, berkebun dan memasak je la, kat mana lagi kalau bukan kat FB... hehee... 

So, ok la nak sambung berFB plak..
ADIOS

Nota Jemari: Hujan menambahkan lagi nyaman di dalam hati..huhu
Share:

6 comments:

  1. pemandangan yang banyak menghijau... memang tenang jeee

    ReplyDelete
  2. whaoaaa... sonok la ye boleh layan WIFI free yang lajuu.... ;-p

    ReplyDelete
  3. bestnya...memang nyaman...di mana ye? makan pun mesti best la...

    ReplyDelete
  4. hazman,
    mmg menghijau je kat sini ;)

    KS,
    yeezaaa dah la FREE mg syiok wooo

    kak sonata,
    tu kat area opis saya kak ;)

    ReplyDelete
  5. nak wat laman rumah mcm tuh!!! kalo kena loteri.. hahaha

    ReplyDelete
  6. hehheheh...
    kita pun klu menang loteri nak tukar umah terus ahhaa

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.