Wednesday, August 18, 2010

Sejuk mata memandang







Melepak di lanai sementara menunggu kan yang lelain untuk berbuka bersama-sama.
Memang dah plan mahu berehat sambel menikmati suasana kat sini.
Nyaman!!
Sungguh kalau soh melepak lelama pun ako tak kisah.
Apatah lagi klu soh melepak di dalam bilik. Pasti ako tak tolak dengan kuasa WIFI yang sangat2 bagus.

Oh ya, arini ako akan berbuka beramai-ramai dengan kengkawan tarian tempoh hari. Walau tak sumer dapat menghadirkan diri tapi yang akan join ni pun dah cukup bagus. 

Berbuka lambat lagi kan, so ako layan tenet, berkebun dan memasak je la, kat mana lagi kalau bukan kat FB... hehee... 

So, ok la nak sambung berFB plak..
ADIOS

Nota Jemari: Hujan menambahkan lagi nyaman di dalam hati..huhu

6 comments:

  1. pemandangan yang banyak menghijau... memang tenang jeee

    ReplyDelete
  2. whaoaaa... sonok la ye boleh layan WIFI free yang lajuu.... ;-p

    ReplyDelete
  3. bestnya...memang nyaman...di mana ye? makan pun mesti best la...

    ReplyDelete
  4. hazman,
    mmg menghijau je kat sini ;)

    KS,
    yeezaaa dah la FREE mg syiok wooo

    kak sonata,
    tu kat area opis saya kak ;)

    ReplyDelete
  5. nak wat laman rumah mcm tuh!!! kalo kena loteri.. hahaha

    ReplyDelete
  6. hehheheh...
    kita pun klu menang loteri nak tukar umah terus ahhaa

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.