Followers

Saturday, November 27, 2010

REDAH AKU DAN KAU PUNYA !

Jenguk-jenguk...
belek-belek..
ha, SIMPLE!
So tak tunggu terus ajer kasi join dan terhasil la entry nih...

Ekceli ako ni bab-bab kontest memang malas sket nak masuk tapi bila baca entry ni, cara nya pun simple dan senang, terus jer terdetik nak buat. Sangat mudah so layan je arr ye!

Syarat dia soh letak 5 entry yang ko suka baca dari blog dia. So ako pun letak link-link macam yang kowang nampak kat bawah ni..

1. Teksi oh teksi (2)
2. Risiko berblogging
3. Nak bercinta pun berpada laa
4. Cuba perhatikan betul betul ..
5. Benci Bilang Benci

Pastukan dia soh letak link dalam blog sendiri yang ako rasa kowang patut baca ;-)

1. Korea Trip - Nami Island "Winter Sonata"
2. Disneyland Hong Kong
3. Lobang je berair...
4. Malam yang 'GHAIRAH'
5.Selepas tamat Gadis Melayu ..

Ok dah, setel!

Nota Jemari: suka yang simple dan mudah aje..!

4 comments:

Adam said...

Jom REDAH saya punya pulak ye Redah Aku Dan Kau Punya Oleh Ben Ashaari

Mat Gebu said...

Feeweett ..retna kee tuu....

KimiCnoL said...

Bestkan segmen abang ben..gua g xsempat nak join..
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Blogger Kene Rajin Menulis??"

AKO @ retna said...

adam,
ok noted

mat,
muahahahaha !!

kimi,
oraitt zassssss